Incepe scoala! Unde gasim rechizite online

 

Începe scoală! Unde găsim rechizite online la un preț bun.

incepe scoala unde gasim rechizite onlineMai e puțin și începe școala. Află acum unde poți găsi rechizite online la un preț bun

 Școala începe într-un timp foarte scurt. Iată că și de această dată există numeroase promoţii și reduceri. În primul rând ne vom orienta spre magazinele online care au cele mai numeroase reduceri.

 1. La Emag există promoția BACK TO SCHOOL. Există reduceri de până la 50% la cărțile pentru copii, până la 15% la ghiozdane și genți. Prețul cel mai mic la un ghiozdan este de 76,49 lei iar cel mai scump este 467.49 lei. Rechizitele nu stau nici ele mai prejos. Reducerea este de până la 25%, cel mai ieftin caiet fiind la prețul de 21.00 lei iar cel mai scump la prețul de 75 lei. Dar nu sunt orice fel de caiete. Mai precis sunt caiete Moleskine. Aceste caiete legendare sunt modele ale caietelor artiștilor și intelectualilor europeni din ultimele două secole, de la Van Gogh la Picasso, Ernest Hemingway etc. Emag mai au promoții și la laptopuri, tablete, încălțăminte şi îmbrăcăminte școlară.

 2. Depozitul de papetărie are de asemenea oferte numeroase. Puteți achiziționa ghiozdane începând de la 47.90 lei (plus TVA) până la 479.00 (plus TVA). Ghiozdanele sunt aduse din Italia, Germania și sunt de marcă. Caietele școlare diferă și ele. Prețurile încep de la 0.89 lei (plus TVA) până la 9.99 lei (plus TVA).

 3. Magazinul Rechizitele mele au prețuri bunicele. Ghiozdanele sunt la reducere și încep de la prețul 32.56 lei până la 162.44 lei cel mai scump. Caietele au prețuri începând de la 0.83 lei și până la 43.40 lei. Depinde ce mărime sau formă doriți.

 4. Cei de la Adevărul Shop au și ei promoţii pentru ghiozdane și rechizite. Prețurile la ghiozdane încep de la 27.00 lei și merg până la 314.91 lei cel mai scump. La caiete prețurile încep de la 8.86 lei până la 34.21 lei cel mai scump.

 5. La magazinul Papet găsim și aici prețuri diversificate și promoţii la rechizitele online. Cel mai ieftin ghiozdan de grădiniță are prețul de 35.00 lei iar unul de scoală are prețul de 37.00 lei. Cel mai scump ghiozdan de grădiniță costă 106 lei iar unul de școală costă 352 lei. Caietele au prețuri ieftine. Cel mai mic preț este de 0.90 lei iar cel mai scump se poate achiziționa la prețul de 3.20 lei.

 6. Happy school are prețuri acceptabile. Cel mai ieftin ghiozdan îl puteți comanda la prețul de 35 de lei, iar cel mai scump la prețul de 99.00 lei. Si la caiete puteți alege dintr-o gamă variată de produse. Cel mai mic preț este de 1.26 lei la un caiet tip 1 Barbie și 7.50 lei la un caiet A5 dictando de 100 file.

 De asemenea mai sunt numeroase alte magazine online care oferă reduceri și promoţii la rechizite și ghiozdane. Este timpul să îi cumpărați copilului rechizite acum cât există aceste promoţii și prețuri accesibile. În următorul articol voi afișa și reducerile la rechizite și ghiozdane din magazinele off-line.

Categorie: