Cele mai bune locuri pentru quick sex

 

Quick sex la o nuntă.

cele mai bune locuri pentru quick sex Petrecerile şi sărbătorile sunt o ocazie ideală pentru un quick sex, datorită animației şi datorită riscului de a fi descoperiți. O nuntă se pretează destul de bine la aceasta practică, deoarece durează în general mai multe ore şi asta poate multiplica ocaziile.

 Partenerii sunt şi foarte aranjați şi puși la punct, fapt ce creşte şi mai mult dorința. Ocazia ideala, deci, pentru a se iubi pasional şi arzător.

 

Quick sex in casa scării a unui bloc.

 Mai puțin claustrofobică decât un lift, mai romantică dar şi mai riscantă, casa scării se poate transforma în locul unor întâlniri ardente, mai ales atunci când dorința este atât de mare încât nu se mai poate reţine... Puteți face acest lucru în casa scării propriului bloc sau strecurându-va la întâmplare într-o clădire, pe scări sau sprijiniți de un perete. Plăcerea va urca tot mai sus.

 

Quick sex pe masa din bucătărie.

 În timp ce gătiți liniștiți împreuna în cuplu, puteți schimba o privire mai năstrușnică, plină de subînțelesuri, observând un castravete sau un dovleac cu o formă evocatoare şi provocatoare. Nu lipsește mult şi cu siguranță vă veți arunca unul în brațele celuilalt pentru a trece direct la desert....

 

La birou ai incercat un quickie ?

 cele mai bune locuri pentru quick sex 1De o mie de ori mai bun decât o pauză de cafea - un quickie alături de colega sau colegul preferat în sala reuniunii, în capătul coridorului, acolo unde nu merge nimeni niciodată.

 

Într-o mașină.

 Puteți profita de aglomerație pentru a face schimb de câteva mângâieri înainte de a parca mai departe, la adăpost de priviri, pentru a experimenta extazul automobilistic.

 

Poti incerca un quick sex la cinema.

 Într-o sală aproape goală, în ultimul rând de scaune. Va puteți bucura de întuneric şi de Dolby Surround pentru un quickie într-un moment al filmului care este uşor plictisitor.

 

În cadrul unui scenariu mai hot.

 Puteți juca jocul a doi străini care nu se cunosc şi care se întâlnesc la o cafenea. Abordați-vă reciproc întocmai ca doi necunoscuți şi faceți să crească excitația până în momentul în care vă întâlniți la baie. Sau încercaţi scenariul femeii care este cu un necunoscut şi care are numai câteva minute pana când soțul îşi poate face apariția.

 Aveți grijă şi nu înlocuiți sexul normal cu quickie. Deci domnii trebuie să se consacre cât mai mult plăcerilor doamnelor, plăceri care să fie cât mai lungi şi cât mai dese. Aveți grijă şi la felul în care vă expuneți.

{jcomments on}