Cum sa faci dragoste în mașină

 

Arta de a face dragoste în mașină sau cum să o iei pe drumul plăcerii

cum sa faci dragoste in masina

Un mijloc de transport foarte apreciat de către cei doi parteneri, care sunt în căutare de schimbare şi de liniște, mașina se poate transforma într-un teren de jocuri… erotice.

 Un loc închis, în care promiscuitatea ajută la apropierea corpurilor, mașina este cu siguranță un loc public dar care oferă, în același timp, o intimitate faţă de privirile din exterior, deoarece putem alege unde să o parcăm. O modalitate pentru cei doi de a alege şi de a-si doza şi gustul pentru risc.

 Pentru a profita însă, din plin, de bucuriile oferite de mașină cu extaz şi seninătate, iată câteva sfaturi pentru a va bucura se niște momente pline de plăcere.

 

De ce sa alegi mașina ca sa faci dragoste?

 Pentru niște plăceri nomade. Dacă tu şi partenerul nu locuiți sub același acoperiș şi dacă unele obstacole nu vă permit să vă desfășurați din plin, mașina este un loc neutru, mobil şi practic în același timp pentru a ajunge la extaz într-un alt fel.

 

 O rutină de care poți scăpa ușor. O dată ce ai folosit deja, împreuna cu partenerul, toate colțișoarele din casă, trebuie sa începi să cauți un nou teren de joacă. Vă veți putea comporta ca doi „nebuni”. Mașina este un mijloc de tranziție între un „home, sweet home” foarte liniștitor şi dulcea nebunie a locului public.

 Închiși într-un loc strâmt şi călduț, gândurile hot şi năstrușnice îţi pot apărea destul de repede... şi cum din mașina nu se pot vedea decât părțile de sus prin geam, părțile de jos ale corpului nu se vor vedea şi vă puteți abandona unor dulci mângâieri când vă confruntați cu unele ambuteiaje.

 Mașina este cadrul ideal pentru scenarii hot şi năstrușnice. Poți încerca unul de genul – autostopistul şi cea care învață să conducă sau o mica pană şi găsirea unui macho care să te ajute.

 Cu puţină imaginație şi practică, puteți exploata toate resursele şi pune în practică multe poziții pentru o plăcere fără limite. Pentru a prelungi excitația, puteți chiar recurge la un vibrator pentru cupluri, care poate fi purtat în timpul raporturilor sexuale. Partenera va putea să meargă singură pe drumul plăcerii şi partenerul o va urma la volan...

 Dacă ajungeți într-un loc mai izolat, vă puteți bucura şi de capota mașinii. Hainele trebuie să fie cât mai comode şi ușor de dat jos. Ați avut până acum o asemenea experiență?