Poziții sexuale pentru un orgasm feminin rapid

 

Cele mai bune poziții sexuale pentru un orgasm feminin rapid

pozitii sexuale pentru un orgasm feminin rapid

Orice femeie este capabila sa atingă orgasmul mai rapid, dacă își dorește acest lucru atunci când este mângâiată în timpul unei penetrări. Senzațiile resimțite datorită unui melanj de penetrări şi mângâieri conduc la un orgasm intens care o va lăsa cu gura căscată. Deci, ce locuri ar trebui să stimuleze un bărbat pentru ca femeia să ajungă la orgasm mai repede?

 Unele femei preferă să îi fie mângâiaţi sânii, în timp ce altele preferă să fie sărutate torid, dar adevăratul secret al unui orgasm rapid este este stimularea clitorisului în timpul raporturilor sexuale.

 Totuși, este mai ușor de zis decât de făcut. Pozițiile sexuale obișnuite – cum ar fi cea a misionarului, vă obligă să folosiți una sau amândouă mâinile pentru a vă menține în echilibru. Astfel, pentru unii bărbați este destul de dificil să se concentreze asupra altor lucruri atunci când preludiul este încheiat şi raportul sexual se desfășoară din plin.

 

 Un remediu pentru acest lucru ar fi să privilegiați anumite poziții sexuale care permit atingerea clitorisului fără prea multe eforturi din partea partenerului. Puteți alege şi o poziție sexuală care îi va permite mai ușor femeii să îşi atingă clitorisul.

Iată cele mai bune 3 poziții sexuale care v-ar putea veni în ajutor.

 

Tehnica alinierii coitale

pozitii sexuale pentru un orgasm feminin rapid 1 Tehnica alinierii coitale este o poziție foarte simplă. Bărbatul se află deasupra femeii şi unghiul de penetrare este similar poziției misionarului. În această poziție, regiunea pubiană a bărbatului se sprijină pe pubisul femeii. Aceasta seamănă cu o mișcare de balansare a bazinului. Exersându-se presiune asupra clitorisului, orgasmul clitoridian va veni mult mai ușor. Partenerul îşi poate, de asemenea, îmbrățișa partenera, poate geme la urechea sa.

 

Andromaca

 Andromaca este o poziție care seamănă cu tehnica alinierii coitale, dar de aceasta dată femeia este cea care se află deasupra. Femeia va ajunge, astfel, mult mai ușor la orgasm, dar orgasmul său va fi şi mai intens şi mai rapid. În această poziție, femeia poate controla ritmul şi profunzimea penetrării. Se poate şi sprijini de regiunea pubiană a bărbatului. Astfel, clitorisul său va fi stimulat de frecarea cu acesta.

 

Poziția doggy style

 În poziția doggy style, femeia se poate juca cu clitorisul său în timp ce este penetrată. Îşi poate atinge chiar întreg corpul în timp ce se sprijină într-o mână.

 Iată pozițiile în care clitorisul poate fi cel mai bine stimulat. Este o zonă foarte sensibilă şi orice femeie vă va spune că acesta joacă un rol foarte important în provocarea orgasmului.

{jcomments on}