Cum se folosește un lubrifiant?

 

Cum se folosește un lubrifiant?

cum se foloseste un lubrifiant

Descoperă care sunt toate avantajele lubrifiantului şi învață cum se poate utiliza.

 

Ce este lubrifiantul?

 Lubrifiantul intim este un produs care se prezintă sub forma unui gel fluid. Acesta facilitează raporturile sexuale şi le face mai agreabile, evitându-se astfel frecările mai dureroase ale mucoaselor şi ale organelor genitale.

 În majoritatea cazurilor lubrifiantele sunt transparente şi inodore, însă lubrifianții pot fi uneori şi coloraţi sau pot sa aibă şi gust – de căpșuni, de banane, de cireșe... Raporturile sexuale se pot transforma astfel în ceva extrem de exotic şi de savuros... 

 Lubrifiantul intim este un produs care se declină în mai multe game, deoarece se poate integra foarte bine în jocurile sexuale – se găsesc şi unii lubrifianți comestibili, unii care se încălzesc sau, din contră, cei care au un efect răcoritor sau cei care nu se usucă...

 

De ce să optezi pentru un lubrifiant?

 Lubrifiantul poate compensa problema unei uscăciuni vaginale la o femeie în timpul raporturilor sexuale şi face ca acestea sa devină mult mai confortabile. Într-o manieră generală, ajută la o « alunecare » mai bună şi aduce mai multă fluiditate mişcărilor. lubrifianții sunt compatibili cu prezervativul.

 

Lubrifiantul ideal pentru amor anal

 Lubrifiantul este  ideal pentru cei care îşi doresc să practice amorul anal, fiind evitate, în acest fel, eventualele dureri. De asemenea lubrifiantul este foarte util în timpul folosirii unor jucării erotice, facilitând alunecarea acestora.

 

Lubrifiantul nu se usuca si nu se evapora

 Lubrifiantul este mai igienic decât saliva, iar mirosul unui lubrifiant este extrem de plăcut. Marele său avantaj este că nu se usucă imediat şi că nici nu se evaporă.

 

 Lubrifiantul are efect mangaietor

 Lubrifiantul are şi un efect « mângâietor » asupra părților intime. Cele din gama « sensitive » sunt foarte recomandate pentru a avea nişte orgasme foarte importante. Cele care se încălzesc în mâini înainte de a fi aplicate, fac să urce temperatura. În schimb, pentru un strop în plus de fiori, tubul poate fi lăsat la frigider.

 

Cum se folosește un lubrifiant?

 Lubrifianții sunt în general foarte ușor de utilizat. Trebuie să aplici un strop din acesta întocmai ca pe o cremă, în momentul primelor mângâieri vaginale din timpul preludiului. Se poate, de asemenea, aplica şi în zona anală.

 Lubrifiantul poate fi aplicat şi exact înainte de penetrare. Femeile nu trebuie sa fie jenate de folosirea acestui produs. Din contră, lubrifiantul ar trebui sa fie integrat din ce în ce mai mult în viaţa sexuală.