5 experienţe sexuale

 

Cele 5 experienţe sexuale pe care un cuplu trebuie să le trăiască neapărat

5 experiente sexuale

Ești în cuplu de ceva vreme şi ai o viață sexuală înfloritoare? Ai impresia că ai trăit totul? Ei bine, poate ca nu este chiar așa. Iată cinci experiențe pe care poate nu le-ai trăit încă şi pe care trebuie sa le pui numaidecât în practică.

 

Inventează propria voastră poziție

 Inventarea unor noi poziții sexuale arată că un cuplu este destul de sudat pentru a se aventura... Dar şi pentru a se pune în poziția de pioneri ai sexului pentru a crea un climat de încredere şi de eliberare. Energiile lor sexuale vor fi astfel eliberate.

 

Misiunea voastră – să schimbați vechile obiceiuri

 Daca poziția misionarului a devenit deja o rutină, adaptați-o ridicând fesele partenerei sau ridicând şi torsul. Pentru poziția ogarului, ieșiți din pat. Cuvântul de ordine trebuie să fie creație.

 

La regim fără sex

 Raporturile sexuale pot deveni fără sare şi fără piper dacă vorbim mereu despre aceleași poziții sexuale, același preludiu sau același loc. Ok. Este momentul să recreați atmosfera de tensiune sexuală.

 Misiunea voastră – sa țineți un regim fără sex, o săptămână, dar cu mângâieri (cu mâinile sau cu buzele) incluse. După 7 zile de agonie, libidoul va fi până în tavan. Logic şi eficient.

 

Absenţa de 20 de minute

5 experiente sexuale 1 Întoarceți-vă la schema de debut a relației voastre. Atunci, sexul era cel care vă ritma zilele. Mai bun decât sexul în public este sexul intermediar.

 La o cină sau la un party, lipsiți 20 de minute. Precipitați-vă asupra cunilingusului pentru ca penetrarea să fie profundă şi puternică.

 

Iubirea din preerie

 Se impune o reîntoarcere la origini. Nuditatea în liniștea naturii vă va permite să celebrați iubirea în dimensiunea sa esențială.

 Alegeți un loc special, foarte frumos, pentru a vă abandona plăcerilor. Dacă este un câmp cu maci de exemplu, mergeți în mijlocul lui pentru a nu vedea, fiind alungiți pe o pătură, decât cerul si rostul dorinței. Dacă sunteți la mare, căutați un loc ideal printre stânci.

 

Un hotel special

 Dorința erotica se cultivă şi surpriza este cea care distruge rutina. Atunci când atracția devine mai rară, este timpul să acționați. Remediul puternic – un hotel mai special.

 Trebuie să reperați în oraș un hotel plin de farmec şi de atracție. Cumpărați o lenjerie sexy pentru parteneră şi trimiteți-i un mesaj cu adresa şi ora la care vreți să vă întâlniți.

Ce ziceți? Le veți pune în practică? Cât mai repede!