Body painting

 

Body painting-ul ca joc erotic

body painting

Vrei să iți condimentezi puțin viața sexuală şi relația ta amoroasă? Încearcă body painting-ul, un joc erotic în care se amestecă plăcerea senzitivă cu cea artistică.

 Body painting-ul este o artă erotică în vogă. Pentru a masca sau îmbrăca senzual corpul partenerului, acest joc de senzații intense trezește în tine sufletul de artist, mărindu-ţi în același timp si libidoul.

 

De ce anume ai nevoie pentru body painting?

 Un pictor, un model şi numeroase posibilități. Un lucru este sigur - nu ai nevoie de un talent de artist pentru a te lansa în această artă. Trebuie doar să iți dorești să te distrezi şi să descoperi noi senzații.

 În ceea ce privește modelul, acesta trebuie să se lase, să se abandoneze plăcerii, să simtă pensula cum îi mângâie corpul, nimic nu poate fi mai tentant.

 

Pentru a juca acest joc delicios body painting, ai mai multe opțiuni la îndemână:

 - pictura pe corp comestibilă şi aromatizată. Căpșuni, ciocolată, zmeură, banane... de aplicat cu pensula sau cu vârful degetelor, pentru a fi apoi linse şi degustate de pe corp. Gustul îmbinat cu plăcerea sexuală, ce deliciu!

 

 - carioca lavabilă şi comestibilă este un produs ultimul răcnet care te va ajuta să scrii mai ușor niște cuvinte senzuale în anumite locuri intime. Mai erotic, scrie niște cuvinte dulci şi pasionale pe corpul partenerului.

 - latex bodypaint reprezintă o tehnică specială de pictură de aplicat cu pensula, care după ce se usucă lasă o peliculă fină de latex pe corp. O idee foarte bună pentru a crea niște haine false sau lenjerie de corp falsă.

 

Alte idei pentru bodypaint latex

 Iată alte câteva idei pentru a putea profita de bodypainting:

 - desenează, de exemplu, niște săruturi mici în locuri specifice unde ai vrea să-ţi săruți partenerul. O dată corpul său presărat cu săruturi, degustă-le cu ajutorul limbii.

 - scrie câteva cuvinte pe corpul tău, cuvinte care să reprezinte efectul pe care partenerul îl are asupra ta. Excitație, fiori, dorință... Va adora cu siguranță să citească toate aceste complimente drăguțe.

 - prin intermediul latexului bodypaint poți desena o lenjerie extrem de sexy şi toridă, care ţi-ar plăcea să fie purtată de partener.

 - ceva puțin mai năstruşnic - scrie cuvinte dirty sau dorințe « hard », niște fantasme pe care nu le-ai mărturisit încă şi pe care vrei să le îndeplinești acum.

 Pe scurt, un joc erotic în care dorința şi plăcerea se desenează pe corp pentru un moment de neuitat trebuie să facă parte şi din viața ta.