Soft swing

 

Soft swing

 soft swingRomânii privesc conceptul de swing ca pe un subiect tabu, un lucru pe care nimeni nu ar trebui să îl practice deoarece contravine principiilor morale, religioase și familiale care sunt bine întipărite în mentalitatea nostră. Însă nu toți oamenii pot fi la fel de reticenți față de anumite subiecte, și unii simt nevoia de o schimbare în viața lor și de condimentarea relației sexuale. Dacă swingul totuși nu pare a fi cea mai bună variantă, datorită unor convingeri morale sau ce țin de o anumită ideologie, soft swingul ar putea fi varianta ideală pentru a aduce un aer fresh relației dumneavoastră actuale. Fidelitatea și respectul față de partener trebuie să primeze în orice relație și decizia de a practica soft swing-ul trebuie să fie luată de ambii parteneri de comun acord, după discuții prealabile și după ce aceștia au convingerea că nu le va afecta în niciun fel relația actuală.

 

Ce este soft swing-ul?

  Dacă swing-ul presupune schimbul de parteneri din punct de vedere sexual, soft swing-ul este o variantă mult mai permisivă a acestei practici. Așadar, soft swingul poate presupune ca două sau mai multe cupluri să se afle într-o încăpere și să se privească reciproc, apoi urmând să facă dragoste. Preludiul poate include și atingeri, mângâieri, sărutări, uneori chiar și sex oral cu altcineva în afară de partenerul actual de cuplu, însă penetrarea nu este permisă, spre deosebire de swing. Aceasta este o variantă mult mai permisivă a swing-ului deoarece nu implică gelozie, condimentează relația și este un debut excelent în swing. Soft-swing-ul și swing-ul în general pot fi considerate a fi stiluri de viață care se bazează pe prieteniile create cu alte cupluri, pentru a desfășura împreună activități relaxante, recreative, cu tentă sexuală, menite să aducă mai multă deschidere relației, mai multă comunicare între partenerii de cuplu, și chiar o apropiere mult mai plăcută între parteneri.

 

De ce să practicați soft-swingul?

soft swing 1 Ar exista și argumente pro și argumente contra swingului și soft swing-ului, desigur dar depinde și de viziunea dumneavoastră și de cât de deschis/ă sunteți ca și persoană. Swingul nu este o experiență recomandată tocmai pentru oricine, însă soft-swingul nu aduce prejudicii relației de cuplu în niciun fel. De ce să practicați soft-swingul? În primul rând, pentru a avea experiențe variate din punct de vedere sexual și pentru a vă îndeplini anumite fantezii sexuale. De asemenea, viața socială se va îmbunătăți considerabil după ce v-ați împrieteni cu alte cupluri, iar monotonia nu se va mai instala în cuplul dumneavoastră. Inhibițiile sexuale și lipsa încrederii în propria persoană nu se vor mai manifesta iar relația între parteneri va fi mult mai consolidată.

 

Acordul ambilor parteneri

 Acesta este un punct foarte sensibil în ceea ce privește practicarea soft-swingului. Deși nu este o practică la fel de importantă ca și swing-ul, soft swingul poate atrage de multe ori discuții și gelozii dacă problema nu este abordată de dinainte. Comunicarea este esențială într-un cuplu și este bine ca de la bun început, din interiorul cuplului, în intimitatea casei, să fie stabilite anumite reguli ale lucrurilor ce urmează să fie făcute cu alți parteneri. Stabilirea acestor reguli clare ajută foarte mult relația de cuplu deoarece sentimentele partenerilor nu vor fi rănite. De asemenea, nu trebuie să vă imaginați că swingul și soft swing-ul implică numai activități sexuale sau cu tentă erotică. Nici pe departe. Ca în orice relație, veți fi nevoit să purtați conversații, să fiți confortabili unii cu ceilalți, să evitați insistențele și să păstrați decența față de sine și de ceilalți și respectul.

 

Soft-swing – erotism pur

Soft swing-ul reprezintă o metodă de a evita monotonia în relația de cuplu. Așadar, în funcție de educația, caracterul și universul individului, acesta poate alege să practice acest tip de activitate. Spre exemplu, pentru un cuplu care are la activ mulți ani de căsnicie, soft-swing-ul este varianta ideală pentru a aduce un nou inedit și un banal, în același timp, în căsnicia lor. De cele mai multe ori, partenerii nu știu la ce să se aștepte de la swing-ul propriu zis și cum vor face față sentimentelor de gelozie, și preferă această variantă mult mai soft. După câțiva ani de relația, fluturașii din stomac încep să dispară treptat-treptat, de asemenea, actul sexual poate deveni o rutină, și poate interveni tendința de a înșela partenerul de cuplu. Așadar, comunicarea între parteneri este esențială și cuplul poate avea multe alte alternative ale vieții banale și monotone prin simpla comunicare între parteneri.