Cina erotică

 

Cina erotică

cina erotica Cina romantică este o metodă foate populară și îndrăgită atât de tineri cât și de persoane trecute de prima tinerețe pentru a face o surpriză plăcută partenerului sau partenerei de cuplu. Fie că este vorba de aniversarea căsătoriei, aniversarea unuia dintre parteneri sau pur și simplu o ocazie mai deosebită, o cină romantică este modalitatea perfectă de a spune „te iubesc„ sau „căsătorește-te cu mine„ și, de ce nu „vom avea un copil„. O cină romantică reușită necesită multă pregătire dacă este preparată acasă, în intimitatea căminului dumneavoastră, iar dacă ați decis că această cină va avea loc la un restaurant, lucrurile se simplifică. Alegerea unor haine potrivite, a unui parfum fin și eventual a unui buchet de flori discret este suficientă pentru o seară reușită. Desigur, cina romantică se poate adapta de la persoană la persoană. În vreme ce unele persoane sunt foarte surprinse de gestul partenerului și adoră până și cartofii prăjiți puțin mai rumeni din cauza emoțiilor, altele au așteptări mai mari și totul trebuie să fie perfect. Dar ce spuneți de o metodă mult mai inedită de a vă surprinde partenerul de cuplu și de a-i oferi o seară de neuitat, doamnelor? Cina erotică întrece cu mult așteptările unei cine romantice iar efectul pe plan sexual este nemaipomenit.

 

 

Ce presupune o cină erotică?

 Termenul nu este foarte cunoscut în țara noastră, desigur, însă are efect garantat. Bineînțeles că ați încercat toate tips-urile din reviste pentru a vă condimenta viața sexuală, ați ieșit la cine romantice și ați preparat chiar dumneavoastră acasă un colțișor cât mai romantic și mai intim pentru a vă exprima sentimentele față de partenerul dumneavoastră. Efectul a fost unul plăcut, iar partida de sex de după cină a fost de vis. Ce ați spune dacă ați combina cina romantică cu actul sexual propriu zis, cu partida de amor? Cina erotică presupune o planificare în prealabil, și totul va decurge excelent. Pentru o cină erotică reușită aveți nevoie de câteva ingrediente secrete – mâncarea preferată a partenerului sau câteva alimente cu efect afrodisiac și dumneavoastră în pielea goală. Cum credeți că ar reacționa partenerul dacă, venind de la muncă sau din oraș v-ar găsi întinsă pe pat, goală, acoperită numai de câteva căpșune, bucățele de banană, frișcă și topping de ciocolată? Ar înnebuni de plăcere. Cina erotică presupune și un joc erotic. Partenerul va gusta atât din dumneavoastră, cât și din alimentele pe care le presărați cu mare grijă pe trupul gol, astfel creându-se o atmosferă incitantă și senzuală.

 

Cum trebuie să procedez?

 Cina erotică are un mecanism de funcționare foarte simplu, deși nu este o practică tocmai cunoscută la noi în țară. Cu siguranță știți când se întoarce soțul de la muncă, sau când trebuie să ajungă partenerul acasă din oraș. Cu puțin timp înainte, minim jumătate de oră (pentru a nu avea surpriza să ajungă acasă mai devreme) trebuie să pregătiți alimentele cu care vă veți „îmbrăca„. Așadar, tăiați rondele de banane, felii de kiwi, pregătiți sosul de ciocolată pentru a presăra pe căpșune, și neapărat frișca. Sau, de ce nu, vă puteți acoperi cu sushi, cu mini-pizza, meniul rămâne la latitudinea dumneavoastră deoarece sunteți cea mai în măsură să vă surprindeți partenerul și îi cunoașteți toate pasiunile culinare. Apoi, întindeți-vă pe pat, și cu mare grijă așezați începând de la picioare spre trunchi feliuțele de fructe, presărând topping de ciocolată sau frișcă. Insistați mai ales în zonele erogene ale dumneavoastră, dar și în zona inghinală și pe sâni, unde puteți presăra mai multă frișcă pentru ca partenerul să savureze mai mult.

 Acest joc al seducției, cina erotică, va fi o adevărată excitare atât pentru dumneavoastră cât și pentru partener.