Swing

 

Swing-ul sau schimbul de parteneri

Swing 1 Swing-ul este încă un subiect tabu la noi în țară, dar începe ușor-ușor să capete din ce în ce mai mulți susținători și participanți. Swing-ul reprezintă de fapt, schimbul de parteneri în timpul unui act sexual, desigur cu consimțământul tuturor partenerilor cuplurilor implicate, și este o metodă ingenioasă de a condimenta relația sexuală, de a scăpa de monotonie și de a evita rutina. Swing-ul însă trebuie făcut după discuții în prealabil cu partenerul, după ce s-au pus în balanță toate avantajele și dezavantajele acestei experiențe, cuplurile care se hotărăsc să practice swing-ul trebuie să fie dezinhibate, partenerii să se respecte reciproc și să nu existe gelozie.

 

Ce presupune swing-ul?

 Schimbul de parteneri sau swing-ul reprezintă o fantezie sexuală a multor persoane, și implică două cupluri dispuse să facă schimb de parteneri. Anume, în timpul actului sexual propriu zis, partenerii cuplurilor se schimbă și în loc să faci dragoste cu iubitul tau sau cu iubita ta, vei ajunge să faci dragoste cu iubitul/iubita altcuiva, iar partenerul celălalt cu tine. Swing-ul nu se adresează persoanelor inhibate și geloase, dimpotrivă, cuplul trebuie să fie bine închegat și să existe niște reguli clare de dinainte stabilite pentru a nu interveni probleme de orice natură. Spre exemplu, unul din parteneri poate stabili o regulă ca celălalt să nu practice sexul oral în timpul swing-ului. Atâta timp cât există dorință reciprocă și înțelegere, dar și respect, swing-ul poate deveni o experiență plăcută.

 

 

Cu cine, unde și cum se face swing-ul?

 Schimbul de parteneri nu este o experiență ce are loc la întâmplare. Dimpotrivă, swing-ul este o experiență inedită, ce trebuie planificată cu ceva timp înainte. În vreme ce unele persoane preferă schimbul de parteneri cu persoane apropiate, cu un cuplu de prieteni spre exemplu, într-un cadru intim, alții preferă cuplurile destinate special acestei activități. În cazul în care alegeți un club de swing, trebuie să știți dinainte că acolo va avea loc doar o aventură de o noapte, și oamenii care aleg astfel de cluburi sunt foarte excentrici, dezinhibați și lipsiți de prejudecăți. Chiar și în aceste cluburi, este ideal să discutați cu cuplul cu care urmează să faceți schimb de parteneri înainte ca actul sexual să se consume pentru a stabili niște reguli de la bun început. De asemenea, dacă decideți că această experiență trebuie să aibă loc împreună cu un cuplu de prieteni sau de persoane de încredere în intimitatea casei, trebuie să aveți grijă să nu vă lăsați purtați de val și să vă implicați mai mult decât este cazul. Iar celălalt cuplu trebuie să fie la fel de dezinhibat și partenerii (obligatoriu ambii) trebuie să fie de acord și să fie convinși că își doresc ca această experiență să aibă loc. Reproșurile și geloziile nu își au locul după o partidă de swing.

 

Reguli pentru un swing reușit

 SwingSchimbul de parteneri nu este o experiență la întâmplare, care să nu se ghideze după anumite reguli. Ca să fie totul ok și atmosfera să nu fie apoi tensionată precum și ca să nu apară discuții negative în cuplu, trebuie să luați anumite măsuri de dinainte împreună cu partenerul sau partenera de cuplu. În timpul unei partide de swing nu este indicat să vă implicați mai mult decât necesar, din toate punctele de vedere, fizic, psihic, afectiv, emoțional, ci trebuie să priviți această experiență ca pe oricare altă experiență de viață ce durează puțin, apoi totul va reveni la normal. De asemenea, ideile preconcepute și ingibițiile de orice natură nu își au locul dacă vă doriți să încercați schimbul de parteneri, iar din punct de vedere al prejudecăților celorlalți și al ideilor precuncepute ale societății, este mai bine să păstrați această experiență în secret, ca făcând parte din viața dumneavoastră intimă.

 

Scurt istoric a swing-ului

 Ideea de swing a pornit încă din antichitate, o dată cu orgiile romane. Aceste activități erau considerate misogine, deoarece presupuneau doar schimbul de nevastă, dar, în timp, a fost adoptat în întreaga lume. Din antichitate schimbul de parteneri a continuat la curtea Anglei, în Praga, în Germania, în America celui de-al doilea război mondial. În varianta de zi, swingul este acceptat ca pornind o dată cu sfârșitul războiului din Coreea. De asemenea, primele cupluri de swing au apărut tot în America și astăzi acest fenomen s-a extins în toată lumea. Și în România există cluburi de swing, în care cuplurile pot face schimb de parteneri, într-o atmosferă plăcută și o discreție totală.

{jcomments on}