Jucarii sexuale

 

Jucarii sexuale: mic ghid de utilizare

jucarii sexualeJucariile sexuale sunt din ce in ce mai cautate si mai folosite, sex-shop-urile incep sa se inmulteasca. Dar stiii sa folosesti o jucarie sexuala? Folosirea in mod corect a jucariei sexuale constituie garantia unui orgasm de neuitat. Le poti folosi drept placere solitara sau in cuplu. 

 

 Exista o multitudine de jucarii sexuale la ora actuala pe piata: dildo, vibromasor, vibratoare, bile de geisha… Dildo reproduce penisul. Este folosit in special pentru penetrare. Exista modele care reproduc in mod fidel organul sexual al barbatului, altele cu forme care mai de care mai ciudate, de culori diferite, altele de cristal.

 

 

Vibratorul

 Cele mai cautate jucarii sexuale sunt, desigur, vibratoarele. Exista de toate formele, marimile si culorile. Misiunea ta dificila este de a gasi vibratorul care ti se potriveste cel mai bine. Cu pulsatii sau rotativ? Anatomic sau mai discret? Pentru stimulare externa, penetrare anala sau vaginala?

 

Vibromasorul

 Cat despre vibromasor, acesta functioneaza pe baza de baterii si… dupa cum ii spune si numele, vibreaza. Te poti folosi de vibramasor pentru penetrare sau pentru a te mangaia in diferite locuri: face minuni in momentul in care este folosit pentru excitarea clitorisului. Exista vibromasoare de toate formele şi de toate culorile. Exista si vibromasoare destinate dublei penetrari. O multime de modele, placere garantata de fiecare data.

 

Bilele de geisha

 Bilele de geisha se introduc in vagin si miscarile corpului femeii le fac sa se miste si sa interactioneze intre ele. Acestea provoaca o frecare in interiorul vaginului si declanseaza placerea. O jucarie sexuala geniala: partenera ta poate merge la cumparaturi si sa se intoarca super excitata datorita bilelor de geisha. Scopul bilelor de gheisa nu este sa fie lasate in vagin timp de ore intregi, deoarece pot provoca iritatii, ci sa provoace o excitatie maxima.

 

Vibratoare si inele pentru barbati

 Nici barbatii nu sunt neglijati cand vine vorba despre jucariile sexuale. Exista jucarii sexuale pentru barbati care maseaza direct prostata, ce se pot controla cu ajutorul unei telecomenzi mici. Exista mai apoi inelele, celebrele G-Rings. Inelul se va intoarece astfel incat capul vibrator al acestuia sa atinga perineul partenerului. Exista o multime de pompe destinate obtinerii dar si mentinerii erectiei.

 Dupa ce ai stabilit ce tip de jucarie sexuala vrei sa-ti achizitionezi, este bine sa te documentezi putin. Cauta diferite comentarii ale utilizatorilor pe site-urile de specialitate, parerile acestora. Cere parerea prietenilor tale, sau chiar vanzatoarei. In momentul in care iti cumperi o jucarie sexuala trebuie sa tii cont de doua lucruri importante: intretinere si lubrifiere. Lubrifiantii te pot ajuta sa eviti disconfortul iar solutiile de curatare si intretinere te ajuta sa scapi de reactiile nedorite.