Placerea este in.... bucatarie

                               

Plăcerea este în.... bucătărie

 placerea este in bucatarieTe-ai gândit vreodată, tu şi partenerul tău sa fuzionaţi bucătăria şi sexualitatea? Bucătăria! Ce loc frumos pentru a-ţi condimenta viaţa sexuală.

 Chiar dacă bucătăria are, în mod traditional, un rol mai clasic în vieţile noastre, acest loc este totuşi plin de atuuri senzaţionale pentru ca tu şi partenerul tău să trăiţi noi senzaţii minunate. Fă-ţi mai mult timp pentru a privi diversele suprafeţe de lucru culinar, care ar putea să ofere numeroase oportunităţi pentru a varia atât poziţiile, cât şi jocurile sexuale.

 În mod evident, bucătăria este şi un loc propice pentru a adauga diverse alimente înlănţuirilor voastre trupeşti. Nu ezitaţi şi folosiţi produsele voastre alimentare preferate, pentru a amplifica reciproc apetitul vostru sexual. Poţi exploata clasicele alimente – căpşuni, cireşe, ciocolată topită, miere, frişcă, şampanie sau orice alte alimente care te fac să salivezi, care îţi dau chef să lingi şi să fii degustată.

 Astfel, numeroase alimente care au o formă sugestivă pot fi exploatate prin intermediul unor jocuri pentru a mari dorinţa mutuală a celor doi parteneri. De ce nu, poţi savura o banană în mod senzual în faţa complicelui tău, privindu-l lasciv în ochi şi arătându-i cum gura ta poate fi îmbracata şi cât de dulce poate fi cu această formă falică.

 Acest lucru va crea cu siguranţă o atracţie şi o dorinţă intensă în partenerul tău de joacă. Oferă o felaţie sau primeşte un sex oral cu ciocolată chiar în locul unde pregateşti de obicei masa.

 Nu vă fie frică să fiţi lipicioşi din cap până în picioare, pentru a redescoperi diferitele părţi ale corpului celuilalt prin intermediul acestor alimente senzuale, care vă vor încânta cu siguranţă.

 

 Faceţi-vă timp şi aşezaţi fructe pe pielea voastră sau chiar şi pe buze, pentru a decoperi părţile corpului care sunt cel mai adesea foarte neglijate. Redescoperiţi gâtul, abdomenul, picioarele şi spatele, fesele, toate părţile senzuale ale corpului. Iubitorii de căldură pot lăsa să curgă puţină ciocolată caldă pe pielea partenrului sau să lase să alunece un cub de gheaţă pe corpul său. Fiori garantaţi. Lăsaţi-vă imaginaţia să zburde în aceasată nouă modalitate de a folosi alimentele pentru a crea o plăcere din ce în ce mai mare în sânul duo-ului vostru culinar.

 În plus, mobilierul din bucătărie este propice pentru senzaţii noi – blatul, barul, masa, etc. Poţi profita, deci, de prepararea mesei, pentru a adauga câteva gesturi condimentate. Tu trebuie să fii cel mai hot fel de mâncare.