Cum sa faci dragoste in…padure

                

Cum sa faci dragoste in…padure

Ce ar fi sa mai iesiti putin din dormitor si sa va condimentati viata sexuala undeva in aer liber? O iesire la padure secum sa faci dragoste in padure poate dovedi o experienta cat se poate de excitanta. Nu-i asa ca suna bine? 

 Ah, padurea! A face dragoste intr-o padure, scaldati de lumina zilei, cine are curajul sa zica ca nu a visat macar o data la acest lucru? Chiar daca pare un lucru usor de facut la prima vedere, nu este chiar asa. Pare un lucru extrem de romantic la prima vedere dar inainte de a pleca la drum trebuie sa tii cont de cateva sfaturi. Pentru a reusi, urmeaza pasii de mai jos pentru a avea o excursie in padure de neuitat.

 

Trucuri pentru a materializa aceasta fantezie

 Inainte de toate, trebuie sa aplici pe tine spray impotriva insectelor daca nu vrei sa eviti momentele total dezagreabile in care sunteti piscati de insecte. Gasiti un loc izolat, cat mai departe de traseele principale. Ar fi cam urat ca cineva sa vrea sa admire padurea si sa dea peste voi in plina actiune. Nu faceti prea mare zgomot.

 

Avantajele sexului in padure

 Izolati de lume, eliberati tensiunile si va lasati prada fanteziilor pe care nu le puteti realiza in patul conjugal. Facand dragoste in padure riscati sa fiti prinsi asupra faptului. O originalitate excitanta pentru a-ti surprinde partenerul sau partenera.

 

Dezavantajele sexului in padure

 Iarna sau toamna este imposibil sa te sprijini de un copac sau sa va culcati pe solul rece. Nu este foarte excitant.

 

Pozitii ideale pe care le puteti folosi cand faceti dragoste in padure

 cum sa faci dragoste in padure 1Andromaca este o pozitie simpla care ofera niste senzatii incredibile mai ales daca este experimentata in aer liber. O patura este cea mai indicata pentru a pune in practica aceasta pozitie. Este o pozitie ideala pentru stimularea punctului G sau pentru redescoperirea acestuia.

 Pozitia Lupoaica ofera un excelent contact cu organul sexual masculin. In aceasta pozitie, partenerul te poate tine de gat pentru a obtine o penetrare mai puternica. Este o pozitie care ii permite sa isi controleze orgasmul pentru un act sexual infinit…

 Pozitia Mesei de Picnic. Daca tot va aflati la picnic, trebuie sa va folositi de masa de picnic care poate fi un punct de sprijin cat se poate de util. Apleaca-te peste masa si ridica un picior. Inainte de a va pune pe treaba ar fi bine sa acoperiti masa cu o patura pentru a evita ranile de orice fel. Din aceasta pozitie puteti admira apusul de soare…