Stimulați Punctul G în doi

                          

Stimulati Punctul G in doi in 3 pozitii

stimulati punctul g in doi Caile placerii sunt numeroase, dar nu sunt impenetrabile... si printre drumurile batute exista unul care ii intriga si ii fascineaza mai mult decat celelalte. O poteca care farmeca si care seduce, un drum care imbata si care vrajeste, deoarece la capatul sau se afla acel modest bulb roz, la fel ca un geniu in lampa sa. Acest geniu se conscara extazului tau de indata ce este stimulat in mod delicat. Este vorba despre Punctul G.

Sa vedem care sunt pozitiile in care Punctul G este cel mai bine stimulat

 

Pozitia Andromaca. Principiu stimulator

 Partenerul este lungit pe spate, sub partenera, iar peretele superior al vaginului unde se afla Punctul G este astfel perfect stimulat datorita mangaierilor presante ale extermitatii penisului. De altfel, in aceasta pozitie, femeia poate stimula perfect zonele pe care aceasta le vrea stimulate aplecandu-se mai mult sau mai putin in fata sau in spate.

 Avantaje. Aceasta pozitie este confortabila si avantajoasa pentru ambii parteneri si controlul lasat partenerei mareste sansele de a atingele obiectivele regale si ii permite partenerului sa controleze mai bine.

 

 

Pozitia Lingurita. Principiu stimulator

 Partenerul si partenera sunt ambii lungiti pe o parte, iar partenerul se afla in spatele partnerei. Penetrarea din spate ramane o pozitie privilegiata pentru a stimula punctul G. In aceasta pozitie penetrarea nu va fi atat de profunda, dar punctul G va fi mangaiat cu tandrete datorita unghiului de introducere.

 Avantaje. Pe langa tandreturile si mangaierile oferite partenerei de catre partener, aceasta pozitie este perfecta deoarece este si odihnitoare.

 

Pozitia Doggy style. Principiu stimulator

 Pozitia doggy style este cea mai cunoscuta si cea mai celebra dintre toate pozitiile care « maseaza » punctul G. Unghiul este perfect, deoarece de fiecare data cand partenerul se apleaca sau se indeparteaza, se apleaca si se indeparteaza din nou... Punctul G este foarte bine stimulat si zona este intr-o alerta extrem de placuta.

 Avantaje. Foarte multe femei considera aceasta pozitie drept cea mai buna pentru a atinge orgasmul. Ofera o libertate totala partenerului care are mana libera nu numai in miscari ci si in niste mangaieri voluptoase si, de ce nu, delicate.

 Si pentru ca promisiunile placerilor oferite de Punctul G sa fie tinute, exaltarea senzuala a partenerei trebuie sa fie extrem de puternica. Aceasta mica zona plina de delicii are nevoie de un context de frenezie adecvat pentru a-si livra intreaga putere. Totul vine de la sine daca stii sa astepti....

{jcomments on}