Misteriosul Punct G

 

Din tainele misteriosului punct G

misteriosul punct g Punctul G este ca si Yeti, infricosatorul om al zapezilor care populeaza muntii Himalaya: toata lumea a auzit vorbindu-se de el, dar nimeni nu l-a vazut vreodata. Punctul G: un nume atat de mic pentru un mister atat de mare care pasioneaza, intriga, si inspira totodata. Noi iti spunem azi totul despre Punctul G pentru ca acesta sa nu mai fie un mister pentru tine.

 

De unde-i vine numele punctului G?

 Acest faimos centru al placerii este gaselnita unui sexolog avangardist, doctorul Gräfenberg, care si-a lasat initiala in denumirea acestuia. O descoperire ce are acum in jur de 60 de ani.

 

Unde se situeaza punctul G?

 S-a incercat multa vreme localizarea precisa a acestui punct G, dar adevarul este ca acesta poate varia de la o femeie la alta. Ca regula generala, punctul G se afla in interiorul vaginului, pe peretele superior al acestuia, cam la 3-4 cm de la intrarea in vagin. Punctul G are forma unei boabe de mazare si este compus dintr-o masa de nervi.

 

 

De ce se ascunde punctul G?

 Punctul G nu se va gasi niciodata 'la rece'. Stimularea acestei zone pline de terminatii nervoase il va face sa se umfle si va deveni din ce in ce mai ferm.

 

Cum recunoastem punctul G?

 Daca pleci in descoperirea propriului tau corp, singura sau insotita, trebuie, pentru inceput, sa stii cu ce se aseamana ceea ce cauti. Trebuie sa simti la un moment dat o zona mai tare, striata, de aproximativ 1-2 cm ca diametru. Daca esti singura, il poti gasi mai usor in felul urmator: asezata pe vine, introdu un deget in vagin. La 3-5 cm vei simti acest celebru punct G. Daca esti insotita, partenerul tau trebuie sa faca urmatorul lucru: acopera cu palma zona pubiana si, printr-o miscare de rostogolire, introduce degeteul din mijloc in vagin. Dupa ce l-a introdus pe jumatate ar trebui sa simta deja o zona diferita.

 

Acum ca ai gasit punctul G, cum il stimulezi?

 Nu este sufcient sa stii unde se afla punctul G, trebuie sa stii sa-l stimulezi. Exista o multime de pozitii favorabile stimularii punctului G, in special cele in care barbatul se afla in spatele partenerei. In cadrul pozitiei misionarului este de ajuns sa iti asezi picioarele pe umerii partenerului: rotatia bazinului permite un mai bun acces in zona magica.

 Daca stimularea se face cu ajutorul degetelor, nu uita de cele doua ingrediente indispensabile: in primul rand, inainte ca inainte de a te ocupa de punctul G partenera ta trebuie sa fie excitata. In al doilea rand, este nevoie de presiune in zona respectiva pentru a atinge placerea.

Nu uitati ca aceasta cautare a punctului G trebuie sa fie un moment de placere, nu unul de tortura.