Plăcerea atingerii

                              

Placerea atingerii

placerea atingerii Atingerea ramane singura modalitate de a ramane in contact fizic cu celalalt.

 Senzatia unui masaj lent si profund. Contactul torsurilor goale care se freaca unul de altul pe un ring de dans. Caldura coapselor partenerului impotriva caldurii noastre. Atingerea unei persoane care ne face sa ne topim instant ne inspira abandonul. Cateva placeri oferite de piele, care contine mii si mii de receptori.

 Atingerea ramane unul din cele mai placute contacte cu celalalt. Este absolut esentiala.

 Trebuie ca partenerii sa fie acolo cu spiritul, sa fie « acolo », absorbiti atunci cand ating corpul celuilalt. O atingere penetranta reprezinta o placere garantata.

 Sa nu mai vorbim despre placerea primului contact cu un corp gol si inca necunoscut. Placerea mainilor care sunt in sfarsit libere sa se plimbe pe unde vor ele si sa descopere aceasta piele – textura sa, caldura sa, finetea sau diferitele forme ale corpului care se ofera degetelor.

 Nu trebuie sa neglijam nici placerea atingerii unui partener regulat. Aceea in care corpurile sunt familiare. Nu trebuie sa ne pierdem in rutina familiaritatii, ci sa ne bucuram cat mai des de placerea atingerii, de cea a cum sa stii sa te atingi unul pe altul. Un adevarat privilegiu, am putea spune.

 Atingerile, mangaierile, reprezinta cheia placerii in doi. Atingerile sunt cele care ne deschid toate simturile in cautarea voluptatii si pentru a prelungi placerea pana la orgasm. Este vorba despre o arta in care atat inima cat si corpul sunt complet angajate. Femeile se simt foarte bine in contact cu atingerile, atunci cand exista iubire, tandrete. Atingerile pot schimba totul. Sensul unor mangaieri pot da sens unei relatii.

Dupa ce doi parteneri au facut dragoste, atingerile, mangaierile sunt acolo pentru a-si multumi unul altuia, pentru a se onora si pentru a se iubi pur si simplu. Nu uita deci ca ai doua maini sau un corp intreg intins inspre acest contact calduros.

 Atingerea este gratuita, deci trebuie sa profiti cat mai mult de ea. Atinge partenerul si cere sa fii si tu la randul tau atins. O mana care se strecoara pe spatele sau, un brat in jurul taliei sale... Bun atat pentru sanatate, cat si pentru moral.

{jcomments on}