Păpușa gonflabilă

                

Jucării erotice pentru domni – păpușa gonflabilă

 papusa gonflabilaBărbații singuri au nevoie de cele mai multe ori să își elibereze tensiunea acumulată pe parcursul mai multor zile, și acest lucru poate fi realizat prin intermediul unui orgasm intens. Dar de cele mai multe ori, fără o parteneră stabilă sau disponibilă, bărbații se confruntă cu o dilemă – care metodă are rezultate mai bune, masturbarea sau folosirea unei păpuși gonflabile? Desigur, cu toții am văzut prin filme o sumedenie de secvențe în care erau implicate și păpușile gonflabile, iar în străinătate acestea sunt la mare căutare. Există oameni care au o relație deosebită cu păpușile gonflabile, și unii chiar renunță la compania femeilor în favoarea păpușilor. Păpușa gonflabilă este o jucărie erotică ce are mărimea și dimensiunile unui partener sexual, arată ca o femeie, și este dotată cu orificii pentru penetrare, și anume gura, vaginul și anusul. Păpușile gonflabile nu sunt un accesoriu chiar la îndemâna oricui, deși acestea pot fi achiziționate foarte ușor, la prețuri rezonabile, însă mentalitatea împiedică de cele mai multe ori pe mulți dintre noi să alegem o astfel de jucărie sexuală. Păpușile gonflabile sunt confecționate din materiale din cele mai diverse, în general din PVC, dar există și modele foarte costisitoare dar foarte realiste, create din materiale cyberskin sau silicon, care imită pielea naturală perfect, iar unele păpuși gonflabile chiar sunt dotate cu vibrații și cu sunete specifice unui act sexual.

 

 

Scurt istoric a păpușile gonflabile

 Prima păpușă gonflabilă a fost realizată în anul 1955, de către creatorul Max Weissbrodt pentru compania Hausser –Elastolin. Prima păpușă gonflabilă avea 29 de cm și era realizată din plastic, purtând numele Bild Lilli, comercializată apoi ca și un cadou hazliu pentru persoanele singure sau pentru bărbații ce nu își permiteau o damă de companie. De asemenea, puțin cunoscut este faptul că Adolf Hitler oferea soldaților săi păpuși gonflabile pentru a preveni numărul îmbolnăvirilor cu boli cu transmitere sexuală, iar începând cu anii 1970, aceste păpuși gonflabile au fost confecționate din latex, vinilin sau silicon. Mai mult decât atât, în Japonia spre exemplu există păpuși gonflabile pe are sunt imprimate chipul în 3D a unei anime sau a unui star porno, iar la nivel mondial cea mai mare rată de folosire a păpușilor gonflabile o deține Franța, urmată îndeaproape de Anglia și Germania.

 

Cum arată și cum se folosesc păpușile gonflabile?

papusa gonflabila 2 Păpușile gonflabile sunt de mărimea unei femei, au forme specifice, sâni, fund, și imită cât mai bine corpul uman. De asemenea, păpușile gonflabile au căpătat de-a lungul timpului forme din cele mai diverse, acum existând și păpuși gonflabile supraponderale, păpuși travestite sau transexuale, sau chiar sub formă de animale. Păpușile gonflabile sunt dotate cu orificii prin care orice bărbat își poate satisface plăcerile și fanteziile, și este recomandată folosirea unor lubrifianți în timpul folosirii unei păpuși gonflabile, deoarece un vagin care nu este natural nu are capacitatea de a se autolubrifia. Prețurile păpușilor gonflabile variază ajungând până la câteva sute de lei, în funcție de materiale, caracteristici și aspectul estetic. Păpușa gonflabilă este o jucărie sexuală masculină ce oferă plăcere aproape asemănătoare cu cea din timpul unui act sexual real, însă trebuie să aveți grijă la igiena dumneavoastră și la curățarea constantă a păpușii, și, de asemenea, nu este recomandat să împrumutați păpușa gonflabilă.

 

Despre păpușile gonflabile, Știați că...

 - în Australia doi tineri au folosit păpușile gonflabile pentru a face rafting pe un râu?

 - În Olanda, un artist designer a creat o colecție de haine pentru tineri din păpuși gonflabile? Capul păpușii a fost transformat în glugă de ploaie, iar bustul și spatele au ajuns pe umerii purtătorilor.

 - În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Adolf Hitler a încurajat folosirea păpușilor gonflabile în rândul soldaților săi datorită răspândirii sifilisului?

 - Există bărbați care au ales să ceară în căsătorie o păpușă gonflabilă?