Bilele vaginale

 

Jucării erotice – bile vaginale

bilele vaginale

 Bilele vaginale reprezintă o jucărie erotică destinată exclusiv femeilor. Și femeile se masturbează, nu numai bărbații, acesta este un lucru cert, iar bile vaginale sunt o invenție cât se poate de jucăușă pentru doamnele și domnișoarele ce vor să încerce senzații plăcute. Bilele vaginale sunt cunoscute și sub denumirea de bile Kegel, bilele gheișei sau bilele dragostei și au fost special concepute pentru a aduce numai beneficii femeilor care le folosesc. În primul rând, bilele vaginale întăresc mușchii vaginali, provoacă excitare și tonifică mușchiul pubo-coccigian și sunt extrem de benefice pentru starea de spirit. În acest articol vom explora subiectul bilelor vaginale, cum funcționează ele și cât de benefice sunt.

 

Ce sunt bilele vaginale și cum se folosesc?

 Bilele vaginale reprezintă o jucărie sexuală foarte populară care este formată din una, două, sau chiar mai multe bile legate între ele. În interiorul bilei, a fiecărei bile din șirag, se găsește o altă bilă metalică ce provoacă în timpul mișcării vibrații și trepidații. Bilele vaginale sunt de mai multe tipuri și confecționate din materiale diverse, având forme și mărimi diferite, astfel că bilele vaginale au forma sferică și o suprafață fină sau striată, din plastic sau metal. Putem găsi bilele vaginale în sex-shopuri și acestea pot fi simple sau chiar cu vibrații. Bilele vaginale pot fi folosite în orice perioadă din zi, în timpul activităților diverse, deoarece atunci când bilele se ating între ele, se produce o senzație ce trezește simțurile sexuale și excită, oferind un sentiment de plăcere. Bilele vaginale nu pot fi însă folosite în timpul actului sexual, decât dacă partenerii practică sexul oral sau anal, însă aceste bile pot fi folosite spre exemplu atunci când sunteți cu partenerul în public, lucru ce ajută la creșterea apetitului sexual. Bilele vaginale își au originea în Japonia, unde erau confecționate inițial din fildeș iar acum sunt răspândite în întreaga lume.

 

Cum se introduc și cum se scot din vagin aceste bile?

bilele vaginale 1 Bilele vaginale se introduc în vagin după ce vezica a fost golită în prealabil, într-o stare de relaxare completă, într-un loc foarte confortabil. Bilele trebuie inserate una câte una și de cele mai multe ori este necesar un lubrifiant, cele mai indicate fiind lubrifiantele pe bază de apă. După ce bilele au fost introduse în vagin, este ideal să contractați mușchii pubococcigieni, și anume mușchii contractați în momentul în care încercați să vă opriți fluxul urinar. Bile vaginale sunt special concepute pentru a le ține în interior o perioadă îndelungată, spre exemplu în timp ce vă ocupați de activitățile casnice, vreme de ore întregi. Pentru a scoate bilele vaginale, este suficient să vă relaxați mușchii, sau să vă așezați așa cum v-ați așeza pe toaletă. Puteți folosi lubrifiant sau trageți pur și simplu de șnur sau mâner pentru a aluneca mai ușor. Nu uitați să le dezinfectați bine cu soluția specială pentru curățarea jucăriilor sexuale.

 

Beneficiile bilelor vaginale

 Da, este cât se poate de adevărat faptul că bilele vaginale au foarte multe beneficii asupra organismului. Bilele vaginale tonifiază mușchii vaginali, sunt perfecte pentru obținerea plăcerii personale, chiar și când dumneavoastră vă ocupați de treburile casnice sau pot fi folosite în timpul unui preludiu. De asemenea, starea de bine pe care o conferă bilele vaginale acționează și pe plan psihologic. Bilele vaginale sunt chiar recomandate de medicii ginecologi pentru a mări elasticitatea vaginului și controlul vezicii urinare. Bilele vaginale ajută femeile ce suferă de afecțiunea vaginului lărgit, după nașterea naturală, intensifică frecvența orgasmelor, strâmtează pereții vaginali și cresc elasticitatea mușchilor. Bile vaginale sunt foarte ușor de folosit, de comandat, de achiziționat, iar raportul calitate-preț este unul excelent pentru o jucărie erotică cu atât de multe întrebuințări din punct de vedere al sănătății și amplificării erotismului.