Bilele anale

 

Jucării erotice – bilele anale

bilele anale Sexul anal este un subiect tabu în societatea contemporană, însă prinde din ce în ce mai mult contur în rândul tinerilor și a cuplurilor dezinhibate. Sexul anal și tot ce presupune acesta, precum și jucăriile sexuale pentru stimularea anală, nu trebuie să reprezinte un subiect rușinos sau dizgrațios, dimpotrivă, fiecare persoană este liberă să încerce acest tip de sex, sexul anal, iar bilele anale sunt o metodă inedită de stimulare sexuală. Desigur, sexul anal nu este pentru oricine, iar jucăriile ce stimulează în acest sens nu sunt potrivite oricui. Bilele anal sunt, de fapt, jucării erotice, special create pentru a da o senzație de bine, atunci când sunt introduse în anus. Senzațiile sunt nemaipomenite, iar bilele anale provoacă plăceri nebănuite și orgasme intense, chiar și pentru începători.

 

 

Cum arată și cum se folosesc bilele anale?

 În primul rând, nu trebuie să fim așa reticenți la utilizarea bilelor anale și nici nu trebuie să judecăm persoanele care folosesc aceste jucării sexuale. Bilele anale sunt de fapt un șirag de bile, de aceeași dimensiune sau de dimensiuni diferite, puse pe un șirag sau pe o tijă.

Într-un capăt există o buclă mare ce permite scoaterea acestor bile. Bilele anale mai sunt cunoscute și sub denumirea de mărgele Thai, un șirag de bile tradiționale, care oferă senzații plăcute în zona în care se situează mușchii sfincterului. Pentru a le insera, trebuie să fiți foarte atenți și să aveți mult timp la dispoziție, răbdare, și lubrifiant. Bilele anale se introduc în anus folosind foarte mult lubrifiant, și foarte ușor, pentru a nu provoca răni la nivelul anusului. De fapt, bilele anale sunt menite a fi inserate în anus în timpul jocului sexual și scoase în punctul orgasmului pentru că atunci când sunt îndepărtate, multe persoane găsesc acest lucru foarte plăcut și excitant. Astfel, pentru o plăcere intensă, se recomandă sincronizarea scoaterii bilelor din anus cu orgasmul. Dar cel mai important lucru este folosirea lubrefiantului, ce se aplică pe toată suprafața mărgelelor.

 

Igiena și bilele anale

 Zona anusului este una foarte pretențioasă, de aceea bilele anale trebuie păstrate foarte curate pentru a preveni infectarea cu diverse bacterii periculoase. Puteți curăța bilele anale cu apă și săpun sau cu soluții speciale de dezinfectare a jucăriilor sexuale, care îndepărtează bacteriile sută la sută, lăsând bilele curate. Puteți folosi chiar și un prezervativ pe bilele anale, pentru a le păstra mai mult timp și mult mai curate, iar senzația va fi aceeași. Bilele anale sunt confecționate din materiale rezistente și delicate cu pielea, astfel că nu riscați în niciun fel să răniți pielea. Bilele anale pot fi procurate de la orice magazin sex shop, sau de pe site-uri specializate din mediul on-line, și raportul calitate-preț este unul foarte bun deoarece bilele anale sunt chiar foarte ieftine și accesibile din acest punct de vedere. Trebuie să țineți cont și de părerea partenerului și să îl consultați înainte de achiziționarea acestor bile anale. Mulți găsesc folosirea acestor bile foarte excitantă, în timp ce alții pot fi mai reticenți. Important este că viața sexuală va ieși din rutina care s-a instalat și fanteziile vă vor fi satisfăcute.

{jcomments on}