Pozitii sexuale pentru ca penisul sa para mai mare

                   

Poziţii sexuale pentru ca penisul tău să pară mai mare

 pozitii sexuale pentru ca penisul sa para mai marePoziţiile sexuale pot face minuni. Acestea pot reanima şi condimenta o viaţă sexuală care a devenit puţin cam plictisitoare şi pot să confere cuplului orgasme foarte intense. Dar ştiai că unele poziţii sexuale pot da impresia că penisul tău este mai mare? Ce zici? Le încerci?

 

Poziţia misionarului alungit

 Poziţia misionarului este o poziţie clasică. Este şi o poziţie ideală pentru stimularea clitorisului în timpul penetrării. Data viitoare, însă, când eşti deasupra, desparte-ţi picioarele şi cere-i partenerei să şi le strângă. Vaginul său va fi mai strâns pentru voi şi penisul va da senzaţia că este mult mai gros.

  Pentru a conferi un sentiment de supunere, imobilizează-i mâinile pe pat. Poţi încerca să te ţii foarte drept, lucru ce va duce la o penetrare mai puternică şi mai rapidă.

 

Poziţia steaua plăcerii

 În poziţia linguriţei, cei doi parteneri sunt întinşi pe spate şi întorşi în aceeaşi direcţie. Partenerul trebuie să o penetreze din spate. O poate şi săruta pe gât, să îi mângâei sânii şi să îi maseze clitorisul cu degetele sau cu un vibrator.

 

 După ce aţi profitat de poziţia linguriţei timp de câteva minute, puteţi încerca o altă variantă, mai suprinzătoare. Partenera trebuie să îşi poziţioneze piciorul care e întins pe pat sub piciorul tău care este deasupra şi pe cel superior al ei peste celălalt picior al tău. Veţi fi astfel într-o împreunare completă, mărindu-se şi nivelul de intimitate şi bucurându-vă de o penetrare profundă. Pentru o penetrare şi mai profundă însă, ridică-i un picior înspre tavan, în timp ce tu îţi laşi corpul spre spate. Acest lucru va da un unghi de penetrare şi mai profund, dar şi o privelişte magnifică.

 

Poziţia Supernova

 Poziţia Supernova este o variantă a poziţiei Andromaca, în care bărbatul este lungit pe spate şi partenera este deasupra, sprijinindu-se pe picioare. Îşi poate sprijini mâinile şi de pieptul bărbatului sau chiar de tăblia patului. Îi va conferi foate multă libertate. Poţi lua şi tu frâiele în mână şi să te mişti în voie.

Şi pentru o şi mai mare stimulare, poţi să strecori un vibrator pe clitorisul ei.

 Aceste poziţii sexuale te pot ajuta să dai dovadă de creativitate şi să devii un amant incredibil. Nu ezita să îţi foloseşti şi imaginaţia pentru a găsi noi variante care îţi vor permite ca vaginul femeii să devină mai strâmt şi ca penisul tău să pară mai mare.

{jcomments on}