Pozitia doggy style

                                      

Poziţia doggy style – Kamasutra

pozitia doggy style Poziţia doggy style este una din cele mai celebre în imaginarul sexual. Această poziţie este şi cea a mamiferelor. Are, deci, pentru oameni, o conotaţie “instinctuală” foarte puternică, care rar îi lasa pe ambii parteneri indiferenţi. Aceasta poate fi extrem de atrăgătoare.

 Alături de poziţia misionarului, Andromaca sau cea a linguriţei, poziţia doggy style este un mare clasic în materie de poziţii din Kamasutra. Este una din poziţiile cele mai preferate de bărbaţi.

 Femeia trebuie să stea în patru labe, să se sprijine pe mâini sau mai bine pe ante-braţe. Bărbatul, în genunchi, vine să o penetreze din spate, ţinând-o de fese sau de şolduri. Este o poziţie cu o conotaţie voluptoasă, care nu împiedică, însă, complicitatea. Această ambiguitate este însă delicioasă pentru multe cupluri, deoarece ceea ce nu este foarte clar în sexualitate suscită uneori dorinţa şi curiozitatea. Şi aceste lucruri pot provoca o emoţie neaşteptată şi o plăcere intensă.

 

Poziţia doggy style, văzută de femei

 Unele femei nu apreciază faptul că trebuie să întoarcă spatele partenerului, să nu îl vadă sau să nu îl aibă sub ochi. Altele apreciază, însă, că sunt eliberate de privirea partenerului, mai ales dacă acesta îşi doreşte să vadă semnele excitaţiei. Se pot lăsa, deci, duse de plăcere şi să se abandoneze fără să se întrebe cum se vede acest lucru pe faţa lor. Fără un contact face-to-face, femeile se pot concentra mai mult asupra plăcerii, lor fără să fie distrase de privirea celuilalt.

 

  Femeile pot gusta din plăcerea de a rămâne pasive sau, din contră, se pot abandona balansării întregului corp, se pot juca cu mişcările şoldurilor şi să însoţească mişcările de du-te-vino ale partenerului, mărind efectul şi plăcerea. Vor aprecia, cu siguranţă, şi faptul că au clitorisul la accesibil pentru a fi mângâiat chiar de ele.

 

Poziţia doggy style, văzută de bărbaţi

 Bărbaţii iubesc poziţia doggy style, deoarece se pot bucura din plin de priveliştea oferită de corpul feminin – talia bine subliniată, soldurile şi coapsele puse în valoare. Penetrarea se face în mijlocul acestor « rotunjimi voluptoase » care sunt foarte senzuale. Fesele vor fi, deci, apreciate pe toată durata actului sexual şi mângâiate în fel şi chip.

 Poziţia doggy style permite o mai mare libertate, împărtăşirea fantasmelor, nişte senzaţii destul de speciale în timpul penetrării. Libertatea de mişcare este ideală pentru drumul şi sincronizarea înspre orgasm. Femeia poate descoperi noi senzaţii intense.