6 jocuri de rol sexual

 

6 jocuri de rol sexual extrem de apreciate în cuplu

6 jocuri de rol sexualTimpul și, mai ales, rutina sunt cei mai aprigi duşmani ai iubirii şi ai pasiunii. Jocurile de rol sexual permit îndeplinirea unor fantezii şi stimulează imaginația. Acestea fac parte din jocurile sexuale pe care le adoptă un număr destul de mare de cupluri. Jocurile de rol îți permit să intri în pielea unor personaje sexy și să-ți îndeplineşti anumite fantezii. Pentru a vă condimenta puțin viața sexuală, nu este nevoie să recurgeți la practici extreme. Iată 11 idei de jocuri sexuale pentru un plus de plăcere.

 

Pregătirea jocurilor erotice

 Împărtășiți fanteziile erotice, alegeți-le pe cele pe care doriți să le puneți în practică, pregătiți scenariul. Ideal ar fi să găsiți un joc de roluri care să corespundă imaginației amândurora. Trebuie să fiți atenți la dorințele fiecăruia dintre voi, să le respectați. Dacă partenerul sau partenera nu dorește să pună în practică o anumită fantezie, nu trebuie presat/ă, jocul sexual nu va mai fi excitant. Gândiți-vă la accesorii sexuale, vizualul este întotdeauna un plus în materie de sex. Un striptease pe o muzică senzuală, deghizarea într-o infirmieră sexy…orice este posibil. Decizia este a voastră.

 

Infirmiera şi pacientul

În cadrul acestui joc, infirmiera îşi tratează pacientul bolnav. Fantezia cu o infirmieră sexy este prezentă în mintea multor bărbați. În cadrul acestei fantezii, de obicei infirmiera nu poartă nimic pe sub halat. Pacientul se lasă pe mâna infirmierei, care examinează fiecare părticică a corpului său.

 

Profesoara și elevul

 Acest joc face apel la adolescentul care zace în majoritatea bărbaților. Fantezia elevului care face sex cu profesoara sa sexy este frecventă. Femeia este cea care deține controlul total, pedepsindu-și sexual elevul…

 

Fotograful și modelul

6 jocuri de rol sexual 1 Femeia pozează în fața camerei în poziții lascive. O astfel de fantezie o ajută pe femeie să aibă mai multa încredere în propriul sau corp. Fotograful are misiunea de a-și incita modelul.

 

Prostituata şi clientul

 În cadrul acestui joc, prostituata deține controlul. Clientul doar cere actul sexual, nu are o altă putere, prostituata este cea care domină. Ea decide durata, intensitatea…

 

Crăciuniţa

 O fantezie din ce în ce mai curentă în rândul domnilor. Crăciuniţa este extrem de sexy și pedepsește sau recompensează cu ajutorul cadourilor. În general, răspunde favorurilor sexuale ale bărbaților. În plus, ținutele Crăciuniţei sunt extrem de excitante.

 

Instalatorul și clienta

 Probleme cu țevile, cu scurgerea, o clientă îndrăzneață care își seduce instalatorul, goală sub halatul de casă…

 Jocul de rol sexual constituie o modalitate excelentă de a mai ieși puțin din rutina în cuplu, fiecare din parteneri se poate distra pe cinste și să-și surprindă partenerul.