Analingus: stimulare anala prin sex oral

 

Analingus: sex oral în regiunea anală

analingus stimulare anala prin sex oral Chiar dacă, mai nou, se vorbește din ce în ce mai deschis de sexul anal, termenul de "analingus" încă nu a intrat în vocabularul tuturor. Cu toate acestea, chiar dacă puțini au curajul să o recunoască, analingusul este o plăcere orală pe placul mai multor cupluri!

 Analingus-ul este o practică sexuală ce constă în stimularea anusului cu ajutorul limbii. La fel ca toate practicile sexuale care implică erotizarea anusului, analingus-ul este încă o practică tabu. Pentru majoritatea oamenilor, asocierea gură-anus este ușor dezgustătoare. Ceea ce ignoră aceștia este faptul că, cu un minim de igienă și cu un spirit deschis, analingus-ul poate deveni o practică foarte excitantă.

 

Plăcerea analingus-ului

 Chiar dacă nu este foarte des explorată, regiunea anală este o zonă extrem de erogenă. Anusul este plin de terminații nervoase, putând conferi atât bărbatului, cât și femeii, plăceri intense. La unele persoane, stimularea anusului poate provoca orgasme vulcanice. Este o regiune perfectă pentru un preludiu sau alte plăceri sexuale.

 La fel ca majoritatea zonelor erogene, anusul este extrem de receptiv la mângâierile bucale. Limba fiind, prin definiție, blândă și delicată, am putea chiar afirma că analingusul este mângâierea ideală pentru a te iniția în plăcerile stimulării anale. În plus, pe lângă partea fizică de stimulare a anusului, această mângâiere orală permite crearea unui sentiment de încredere şi de intimitate în cuplu. Rare sunt cuplurile care practică analingus-ul încă din prima noapte împreună! În interiorul unui cuplu cu o perfectă complicitate sexuală, raportul buco-anal devine un gest frumos de abandonare şi încredere reciprocă.

 

Sfaturi practice pentru analingus

 Regula numărul 1 a unui analingus reușit este igiena. Un duș vă va permite curățarea regiunii anale de toate mirosurile și impuritățile nedorite. După ce ați rezolvat problema igienei, toate plăcerile sunt permise. Și, la fel ca în orice practică sexuală orală, cea mai bună tehnică de reușită a unui analingus este să fii atent/ă la reacțiile celuilalt. Daca sunteți la prima experiență de acest gen, delicatețea și răbdarea se impun! Pentru o stimulare maximă, masturbarea şi analingus-ul se pot face în același timp. Câteva mângâieri ale clitorisului, ale vaginului, ale penisului, vor permite dublarea plăcerii.

 Unii bărbați se simt inconfortabil când vine vorba de analingus sau de sex anal, considerând că aceste două practici sunt rezervate cuplurilor homosexuale. Domnilor, știți și voi că zona anală este extrem de bogată în terminații nervoase. De ce să vă refuzați o stimulare care vă poate duce pe culmile plăcerii în scurt timp?

{jcomments on}