Puterea erotica a celor cinci simțuri

 

Puterea erotica a celor cinci simțuri

puterea erotica a celor cinci simturi Dacă faci parte din acele persoane care considera ca plăcerea sexuala este oferita strict de către stimularea zonelor erogene, atunci urmează sa te surprindem învățându-te cum sa folosești cele cinci simțuri în serviciul libidoului tău. Combinate într-un mod abil, văzul, mirosul, atingerea, gustul și auzul formează un cocktail exploziv care te poate aduce pe culmile plăcerii.

 

Mirosul, o alchimie instinctiva

 Se spune adesea ca animalele se recunosc și se seduc prin intermediul mirosurilor naturale. Ce este mai puțin cunoscut este ca acest lucru este perfect valabil și în cazul omului. O mulțime de studii științifice au demonstrat faptul ca femeile sunt capabile sa detecteze anumite mirosuri masculine pe care le interpretează drept semne de virilitate, provocând în mod inconștient o dorință intensa. Un miros viril nu este neapărat sinonim cu un miros de transpirație.

 

Atingerea, baza plăcerii carnale

 O relație sexuală nu ar putea exista fără atingere. Dorința se exprimă printr-o apropiere fizică, prin mângâieri și prin contactul pielii. Este esențial ca fiecare persoană să-și dezvolte la maxim acest simt și să-l exploateze sub toate formele posibile. Atingerea întreține dorința și este ideală în etapa preludiului. Nu ezita în a menține cu partenerul tău un contact fizic permanent.

 

Văzul, îndrăznește să te arăți

 In timp ce libidoul feminin este influențat în mod special de miros, bărbații sunt extrem de sensibili la ceea ce văd în timpul actului sexual. De aceea, este esențial ca femeile sa uite de complexe și să îndrăznească să aprindă lumina când fac dragoste. Liniștește-te. Nu este nevoie sa ai un corp de model ca să trezești dorința partenerului tău. Bărbații adora formele generoase.

 

Auzul, exprimă-ti plăcerea

 A face dragoste în tăcere se poate dovedi o idee buna în momentul în care copiii dorm în camera alăturată. Însă, auzul poate fi folosit pentru a spori excitația și plăcerea sexuală, atât în cazul femeii cat și în cazul bărbatului. Este o chestie de dozaj și de sensibilitate personala. In momentul în care partenerul aude ca ceea ce îți face iți place enorm, acesta va fi și mai stimulat. Nu fi zgârcită în materie de gemete și țipete de placere.

 

Gustul, plăcerea gurii

 A manca sau a-l privi pe celalalt mâncând poate deveni extrem de ușor o situație erotica, atâta timp cat procesul este făcut cu senzualitate și complicitate. Înainte sau în timpul actului sexual, folosește-te și abuzează de mâncarea preferata pentru a ațâța apetitul sexual.