Excitarea-secretul atingerii orgasmului

                    

Excitarea-secretul atingerii orgasmului

excitarea secretul atingerii orgasmului Fie că sunteți împreună de câteva luni sau de câțiva zeci de ani, excitarea este secretul cu ajutorul căruia atât femeile cât și bărbații pot atinge orgasmul. Excitarea vine ca parte a preludiului, a actului sexual, sau are loc cu mult înainte de a vă consuma pasiunea. Îți poți excita partenerul sau partenera prin nenumărate metode, trebuie doar să afli ce îl/o stimulează, ce îi produce excitația și inclusiv și plăcerea. Sunt câteva lucruri care nu dau greș niciodată, indiferent de vârsta sau de sexul partenerului. Se spune că bărbații sunt mai ușor de excitat decât femeile. Femeile sunt ființe mai complexe, cu nevoi diferite, care vor să se simtă atrăgătoare, dorite, iubite. Desigur, același lucru poate fi valabil și pentru partea masculină, fără doar și poate. Excitarea este un fenomen care poate apărea și fără vreo tehnică specială, prin simpla vizionare a unei secvențe erotice într-un film spre exemplu.

 

 

Excită-ţi iubitul înainte de a ajunge acasă

 Dacă dorești să îi transmiți partenerului tău câteva semnale prin care să îl faci să își dorească cu ardoare să ajungă acasă, poți să îi trimiți, de exemplu, un mesaj erotic pe telefonul mobil. Poți folosi și cuvinte perverse, te poți folosi de farmecele tale și îi poți scrie cât de mult aștepți ca acesta să ajungă acasă pentru a face sex. Îi poți descrie chiar și modul în care dorești să faceți sex, cât de adâncă să fie penetrarea, îi poți aminti de o partidă de sex foarte pasională care a avut loc recent, toate acestea pentru a-l excita și a-l face să te dorească mai mult. De asemenea, îți poți face o poză sexy goală, sau, de ce nu, într-o lengerie intimă sexy, iar dacă ești la birou îi poți trimite o poză cu decolteul tău sau cu chiloțeii cei sexy. Stimularea sexuală se poate produce și la nivel psihic și afectiv și este foarte puternică. De asemenea, în cazul domnilor, aceștia pot apela la tot felul de trucuri pentru a-și excita partenera de la distanță. Îi pot trimite un superb buchet de flori cu un mesaj sugestiv sau un e-mail pe cât de romantic pe atât de incitant.

 

Metode de producere a excitaţiei

excitarea secretul atingerii orgasmului 1 În ceea ce privește excitarea bărbaților, femeile pot apela fie la gesturi tandre și romantice, fie la practici sexuale deosebit de excitante. Suptul degetelor din timpul sau dinaintea actului sexual poate fi o metodă cât se poate de plăcută pentru a atinge excitația. Acesta este un gest intim, senzual și sexual, ce face referire la sexul oral, astfel că bărbatul va fi foarte excitat. Mușcăturile sunt gesturi sexy și incitante pe care le puteți face pentru partener. Îl puteți mușca de gât, de lobul urechii, de umeri, în zonele sensibile pe care le poți strânge ușor între dinți, fără a provoca durere, ci doar plăcere. Acest gest poate provoca excitația de ambele părți, astfel că și femeile se pot excita foarte tare, mai ales dacă sunt mușcate în timpul actului sexual, în apropierea orgasmului. Senzualitatea trebuie să își găsească loc în dormitorul vostru și prin alte metode. Puteți mânca, în fața partenerului dumneavoastră, cât mai senzual posibil, (fără a atinge limita penibilului, desigur) o căpșună simplă, cu frișcă sau trasă prin ciocolată (căpșunile sunt afrodisiace naturale), o banană peste care să vă treceți ușor buzele pentru a duce partenerul cu gândul la sexul oral sau un bob de strugure. Mai mult decât atât, femeile pot fi excitate de aceste gesturi dacă partenerul le umple cu frișcă sau ciocolată zonele mai intime sau sânii și apoi o linge cu senzualitate. Folosiți un cub de gheață pe care să îl treceți peste corpul partenerului, pe abdomen de exemplu, sau peste corpul partenerei, ajungând la sâni, acest lucru cu siguranță vă va excita. Palmele ușoare peste fund sunt excitante atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

 

Să ne excităm împreună

 Excitarea trebuie să aibă loc pe tot parcursul actului sexual, atât înainte, cât și în timpul și după preludiu. Așa cum am menționat mai sus, excitarea se poate produce cu mult înainte de a ajunge partenerii acasă, sau în locul în care vor consuma actul sexual. Dar cea mai plăcută formă de excitare este când ambii parteneri se excită împreună. Înainte de actul sexual propriu-zis, puteți viziona împreună un film erotic pentru a vă stimula imaginația, sau, de ce nu, puteți face un masaj erotic cu ulei aromat minunat. În timpul preludiului, mângâierile, sărutările, mușcăturile, dar și masturbarea reciprocă sunt metode excelente de excitare, ce vor conduce la lubrifierea vaginului și la aducerea penisului în erecție. În plus, sexul oral, din ce în ce mai popular printre cuplurile tinere, este o metodă de excitare supremă. Sărutul în palmă sau sărutul încheieturii mâinii partenerului sunt alte metode prin care îl puteți excita.

 Excitarea este cheia succesului unei nopți de dragoste reușite deoarece ambii parteneri vor reuși să ajungă la orgasm și experimentând, se vor cunoaște mai bine unul pe celălalt și își vor descoperi reciproc preferințele. De asemenea, excitarea contribuie la menținerea unei relații sexuale frumoase și armonioase și la alungarea monotoniei din dormitor.