Cele mai așteptate filme ale anului 2015

 

Cele mai așteptate filme ale anului 2015

cele mai asteptate filme ale anului 2015

 După un an 2014 extrem de bogat în filme de tot genul, a venit vremea să facem o listă cu filmele care ne vor ține cu sufletul la gură în 2015!

 

Taken 3

Gen: acțiune, thriller;

Premieră: 21 Ianuarie 2015;

De ce este atât de așteptat filmul Taken 3,?

 Poziționat pe locul doi în topul celor mai de succes filme, Taken 2 a fost revelația anului 2012. Nu e de mirare că, atunci când Luc Besson anunță lansarea filmului Taken 3, toată lumea este curioasă să afle despre ce este vorba de această dată. Va avea un subiect banal, va închide trilogia bucurându-se de un succes imens? Veți putea răspunde la toate aceste întrebări luna viitoare.

 Synopsis: viața liniștită a fostului agent special Brian Mills este din nou tulburată în momentul în care este acuzat pe nedrept de uciderea soției sale. Fugar, urmărit de inspectorul Dotzler, Mills va trebui să facă din nou apel la competențele sale speciale pentru a dovedi că nu este vinovat și pentru a-l găsi pe adevăratul vinovat. În plus, Mills mai are o misiune dificilă, aceea de a o proteja pe fiica sa.

 

Amityville The Awakening

Gen: horror, thriller;

Premieră: 2015

De ce este atât de așteptat filmul Amityville The Awakening?

 După 11 filme centrate asupra casei bântuite din Amityville, este normal să ne întrebăm dacă Amityville The Awakening merită vizionat. Primul, lansat în anul 1979, s-a bucurat de un succes imens. Amatorii de filme horror sigur vor fi interesați de acest film.

 Synopsis: o tânără jurnalistă ambițioasă găsește un video din anul 1976 care ar putea explica fenomenele stranii care s-au desfășurat în casa terorii. Decide să plece în casa respectivă însoțită de un grup de preoți și de cercetători specializați în evenimente paranormale pentru a duce ancheta la bun sfârșit. Insă inconștientul său va deschide o poartă spre o lume pe care jurnalista va trebui să o închidă…

 

Inherent Vice

Gen: crimă, dramă, dragoste;

Premieră: 4 Martie 2015;

De ce este atât de așteptat filmul Inherent Vice?

 Filmul Inherent Vice este total nebun, plin de umor, deoarece joacă Joaquin Phoenix, Reese Whiterspoon și Owen Wilson care s-au distrat de minune pe parcursul filmărilor.

 Synopsis: fosta iubită a detectivului privat Doc Sportello îi spune acestuia că s-a îndrăgostit nebunește de un om de afaceri milionar. Bănuiește că soția acestuia și amantul său conspiră pentru a-l interna pe acesta într-un sanatoriu…

 

Black Sea

Gen: aventură, thriller;

Premieră: 2015;

De ce este atât de așteptat filmul Black Sea?

 Pentru rolul său, Jude Law a fost nevoit să se îngrașe, să facă masă musculară și să adopte un accent scoțian. Din moment ce cunoaștem notorietatea actorului, ne așteptăm ca filmul Black Sea să fie foarte bun, nu bun.

 Synopsis: din dorința de a rezolva un vechi conflict cu foștii săi angajați, un căpitan de submarin aceptă o slujbă. Misiunea sa este să facă cercetări în profunzimile Mării Negre, în căutarea unui submarin despre care se spune că ar fi încărcat cu aur.

 

In the Heart of the Sea

Gen: acțiune, dramă;

Premieră: Marrtie 2015;

De ce este atât de așteptat In the Heart of the Sea?

 După Appolo 13, Ron Howard a decis să reînvie legenda lui Moby Dick. Acestui lucru i se adaugă participarea actorului anului 2014. Cine? Nimeni altul decât…Hemsworth!

 Synopsis: în iarna anului 1820, nava de vânătoare de balene Essex, originară din Anglia, este atacată de o creatură monstruoasă: o balenă cu dimensiuni ieșite din comun, cu o voință de fier ce pare animată de o sete teribilă de răzbunare. Această catastrofă marină a inspirat apariția cărții Moby Dick al lui Herman Melville. Insă această operă nu a relatat integralitatea evenimentelor. Filmul vorbește în special despre consecințele tragice ale acestui dezastru.

Categorie: