Paddington

 

Recomandare film: Paddington (2014)

Paddington

 Paddington spune povestea unui ursuleț peruvian proaspăt sosit în Londra în căutarea unui cămin și a unei vieți mai bune. Însă Paddington realizează repede că orașul visurilor sale, Londra, nu este atât de primitor cum ar fi crezut. Din întâmplare, Paddington îi întâlnește pe membrii familiei Brown și este găzduit temporar în casa lor.

 Un film cu un urs care vorbește în mijlocul Londrei? Nu, Paddington nu este doar un film pentru copii, departe de lumea reală. Este filmul ideal pentru adulți. Trebuie să știți că ursul Paddington este extrem de cunoscut în Anglia, unde face parte din imaginarul cultural. Acest personaj a fost inventat de autorul Michael Bond în anul 1958 iar cartea a fost tradusă în peste 40 de limbi. Paddington a apărut deja la televizor însă niciodată la cinema, până anul acesta.

 Paddington este un personaj extrem de drăgălaș, care va fi cu siguranță atât pe placul celor mici cât și a celor mari! Filmul este amuzant de la început până la sfârșit în ciuda unor clișee care sunt inevitabile de altfel.

 În Paddington descoperim o familie originală: un tată strict, Henry Brown care ne oferă o serie de discursuri hilare, pentru care sosirea ursulețului Paddington la ei în casă este sinonimă cu ghinionul. Mama Mary este o femeie excentrică, cu o inimă mare. Judy, tânăra aflată în plină criză adolescentină și mezinul Jonathan, atras de aventură sunt copiii familiei. Cu toții vor avea reacții diferite în ceea ce-l privește pe ursulețul Paddington care va evolua și va schimba radical relațiile dintre membrii familiei Brown.

 Viața lui Paddington este pusă în pericol de malefica Millicent care este decisă să împăieze absolut tot ce îi iese în cale…

 Cu ajutorul acestui film, cei mici vor reuși să se împrietenească cu ursulețul Paddington care va deveni cu siguranță eroul lor de film preferat. În plus, aceștia vor reuși să își îmbogățească cunoștințele despre cultura britanică.

IMDB: Paddington (2014)

Trailer: Paddington (2014)

Categorie: