Filme de vizionat în familie

 

Filme de vizionat în familie

filme de vizionat in familie

 Ce poți face să nu te plictisești în această vacanță de iarnă când zilele sunt reci și întunecate? Să te uiți la filme în familie! Așezați confortabil pe canapea, cu o cană de ciocolată caldă în mână, ce poate fi mai frumos decât să le arătăm copiilor noștri care sunt acele filme care ne-au marcat copilăria? Un moment ideal ca și părinții să descopere aventurile noilor eroi pe care copiii lor îi adoră. De la Mary Poppins la Monsters Academy, am selectat pentru voi o listă de filme pe care trebuie să le vizionați neapărat în familie!

 

Monsters Academy

 Bob Razowski și-a dorit mereu un singur lucru: să devină înfricoșător. Sulli s-a născut pentru a fi terifiant, spre marea dezamăgire a lui Bob care și-ar fi dorit să fie ca și Sulli într-o bună zi. Întâlnirea celor doi în cadrul Academiei Monștrilor va fi una cu scântei, fiecare din ei dorindu-și să îl depășească pe celălalt, să devină cel mai terifiant de pe planetă. Însă, la un moment dat. Sulli și Bob vor trebui să lase deoparte diferențele și rivalitatea pentru a putea să își atingă obiectivele.

 

Charlie and the Chocolate Factory (2005)

 Charlie este un copil sărac, amabil și extrem de atașat de familia sa. Visător, Charlie participă la concursul organizat de către ciocolatierul Willy Wonka, proprietarul fabricii de ciocolată din oraș. Cinci bilete de aur stau ascunse în tablete de ciocolată. Câștigătorii vor avea oportunitatea să viziteze fabrica de ciocolată. Marele câștigător va câștiga ciocolată…pe viață.

 

Vrăjitorul din Oz

 Dorothy, o tânără orfană, locuiește împreună cu mătușa și unchiul său. Totul ar fi mers de minune pentru Dorothy dacă învățătoarea nu i-ar fi detestat câinele. Dorothy visează că este transportată într-un regat magic, în căutarea câinelui său. Pentru a-și găsi câinele, Dorothy trebuie să pună mâna pe pantofii roșii deținuți de zâna cea rea și să îl viziteze pe vrăjitorul din Oz în palatul său de smarald.

 

Ice Age

 A fost odată ca niciodată, cu câteva mii de ani în urmă…planeta este amenințată de o glaciație galopantă iar animalele care populează pământul emigrează spre Sud pentru a scăpa de valul de frig. Manny, mamutul, Sid, leneșul sunt prieteni de călătorie. Cei doi au misiunea de a proteja un bebeluș de un teribil tigru care vrea să îl ucidă.

 

E.T.

 Un extratererstru « uitat » pe Pământ de prietenii săi este găsit de un băiețel pe nume Elliot. Între cei doi se naște o prietenie deosebită, o legătură profundă…Elliot încearcă să îi păstreze secretul, încearcă să îl ascundă de ceilalți oameni. Însă, extraterestrul este din ce în ce mai dornic să se reîntoarcă printre ai săi.

 

Willow

 Cruda regină Bavmorda a decretat că toți noii-născuți de sex feminin din regat vor fi uciși. Piticul Willow va înfrunta toate pericolele pentru a o proteja pe micuța Elora, aleasa care a reușit să scape de masacru și să o ducă la castel.

 

Mary Poppins

 Nimic nu mai merge cum trebuie în familia Banks. Bona tocmai a demisionat. Nici domnul Banks, om de afaceri extrem de ocupat, nici soția sa, nu se pot ocupa de copiii Jane și Michael. Aceștia din urmă dau un anunț în speranța că vor găsi o bonă. Mary Poppins este cea care răspunde la anunț și începe să lucreze încă de a doua zi ducându-i pe cei doi copii în minunatul său Univers.

 

Harry Potter

 Pe parcursul a opt volume, ne sunt povestite aventurile unui vrăjitor învățăcel, diferit de ceilalți. în timp ce Harry studiază magia la Poudlard, maleficul lord Valdermort îi pune gând rău decis fiind să îl elimine. Împreună cu prietenii săi, Ron Weasley și Hermione Granger, Harry va fi nevoit să își înfrunte cel mai aprig dușman…

Categorie: