Psihologia bunăstării, Dr. Charles Richards

 

Psihologia bunăstării sau Cum să ai o relație sănătoasă cu banii

Psihologia bunăstării, Dr. Charles Richards  Psihologia bunăstării sau cum să ai o relație sănătoasă cu banii de Dr. Charles Richards este „o trecere în revistă pertinentă și cuprinzătoare a abilităților și a modului de gândire de care ai nevoie pentru a avea succes. Prosperitatea poate fi atinsă de oricine, iar dr. Richards ne arată cum să procedăm.” Donald Trump

 Cu toții știm că viața se reduce la relațiile pe care le ai, așa că te-ai gândit vreodată ce relație ai cu banii? În această carte, dr. Charles Richards îți dezvăluie modul în care te influențează atitudinea ta vizavi de bogăție, indiferent că îți îndeplinești visul de-o viață sau scopurile financiare. Sunt prezentate aici instrumentele și perspectivele de care ai nevoie pentru a-ți consolida această relație vitală.

 

 Plină de exemple ale unor oameni care au o viață extrem de împlinită și de prosperă, Psihologia bunăstării îți arată cum să reușești cu adevărat, mai ales în această perioadă caracterizată pentru mulți oameni de nesiguranța financiară.

Categorie: