Frumusețe prin detoxifiere, Kimberly Snyder

 

frumusete prin detoxifiere kimberly snyder

 Frumusețe prin detoxifiere este scrisă de Kimberly Snyder, membră a Asociației Naționale a Nutriționiștilor Profesioniști și a Asociației Americane a Consultanților în Nutriție. Kimberly Snyder este foarte cunoscută și apreciată de asemenea în lumea celebrităților din industria divertismentului pe care le ajută să atingă o sănătate înfloritoare și să arate excepțional.

 Kim însăși s-a confruntat atât cu probleme de sănătate cât și cu nemulțumiri ce țineau de aspectul său fizic. A început să călătorească prin lume, investigând și cercetând secrete ale frumuseții și sănătății. În acest mod, Kimberly a descoperit că hrana cea de toate zilele este cel mai bun produs pentru frumusețe și a elaborat un program care purifică organismul de toxine pentru a te ajuta să arăți și să te simți minunat.

 Frumusețe prin detoxifiere abordează într-o manieră foarte complexă principiile de bază ale detoxifierii pentru înfrumusețare. Sunt expuse nenumărate studii științifice care vorbesc despre baza științifică a frumuseții prin detoxifiere, despre principiul alcalin-acid, despre combinarea corectă a alimentelor sau despre principalele minerale și enzime pentru frumusețe.

 

 Nutriționista Kimberly Snyder oferă de asemenea în această carte soluții individuale pentru frumusețe, precum prebioticele, enzimele digestive din plante sau importanța curățării medicale a colonului și a clismei.

 Autoarea oferă în finalul cărții, rețete de mâncare sănătoasă, precum sosuri, salate, supe și feluri de mâncare vegetariene, băuturi și deserturi bune pentru frumusețe.

 Frumusețe prin detoxifiere este o lectură absolut necesară pentru toți sau toate cele care caută răspunsuri la întrebările legate de sănătatea și frumusețea radioasă și plină de vitalitate.

Categorie: