Cartea “Magia”, te învaţă să ai o viaţă magică

 

Crezi că poți avea o viață magică şi plină de minuni?

cartea magia te invata sa ai o viata magica

 Cartea “Magia” de Rhonda Byrne este a treia carte din colecția “Secretul”. Ea cuprinde 28 de tehnici magice pe care dacă le practici viața ta se va schimba cu siguranță.

 

Crezi în magie?

 Rhonda a descoperit cât de magică este viața noastră şi cât de multe lucruri minunate putem să facem şi să avem. Putem să fim tot ce ne dorim. Dacă avem un strop de magie în noi şi dacă ştim să spunem şi să simțim tot ceea ce suntem deja, vom avea o viaţă magică şi plină de evenimente plăcute.

 

Un cuvânt poate schimba viața

 Rhonda a descoperit un text din biblie pe care dacă îl înțelegi şi îl respecți viaţa ta va fi minunată. Iar acest cuvânt este “mulțumesc”. Biblia spune: “Celui care are i se va mai da, şi astfel va trăi în abundență. Celui care nu are i se va lua chiar şi ce are.” Cu siguranţă este un pasaj care bulversează. Oamenii cred că este o nedreptate şi că oamenii bogaţi se vor îmbogăţi iar cei săraci vor săraci. De fapt misterul acestui text este însăşi recunoștința. “Celui care îşi exprimă recunoştinţa i se va mai da, şi va trăi în abundență. Celui care nu îşi exprimă recunoştinţa i se va lua chiar şi ceea ce are.”

 

Tu îţi exprimi recunoştinţa?

 Uneori este dificil să ne exprimăm recunoștința când nu avem lucrurile pe care le dorim. Dar putem face un efort în această privinţă şi să fim recunoscători pentru lucrurile pe care deja le avem. Pentru casa în care locuim (sunt mulţi oameni care stau în stradă), pentru mâncarea pe care o avem pe masă (mulţi mor de foame), pentru locul de muncă pe care îl avem (mulţi sunt şomeri), pentru viaţa sănătoasă pe care o avem (mulţi sunt bolnavi). Deci motive de recunoştinţă se găsesc întotdeauna. Chiar şi pentru un lucru minor. Cu cât îţi exprimi recunoştinţa mai mult cu atât vei primi minuni şi lucruri magice în viaţa ta.

 

28 de tehnici şi practici pentru magia din viaţa ta

 Cartea “Magia” ne prezintă 28 de tehnici şi practici, câte una pentru fiecare zi a lunii. Aceste tehnici ne ajută să aducem recunoştinţa în viaţa noastră într-un mod cât mai profund. Indiferent ce se întâmplă în viaţa ta, în fiecare zi, recunoştinţa este parte din tine. Bucură-te şi fii recunoscător pentru fiecare lucru oricât de mărunt ar părea şi viaţa îţi va oferi multe alte lucruri de care să te bucuri şi să fii recunoscător. Dacă te ţii de aceste tehnici şi practici timp de 28 de zile, vei reuşi să îţi schimbi viaţa în bine. Poţi avea bani, sănătate, relaţii armonioase, loc de muncă, oportunităţi folosind tehnicile din această carte.

 

Piatra magică din viaţa ta

 Autoarea ne îndeamnă să luăm o piatră, indiferent de mărime, de pe stradă sau din natură şi să o transformăm în piatra recunoştinţei. În fiecare seară înainte de culcare să luăm piatra în mână şi să simţim o profundă recunoştinţa pentru trei lucruri care s-au întâmplat peste zi în viaţa noastră. Această tehnică aduce minunea recunoştinţei. Devenim cu fiecare zi care trece tot mai recunoscători pentru orice apare în viaţa noastră şi ea se va schimba radical.

 

Probleme în relații? Învăță să fii recunoscător

 Dacă ai probleme în relaţiile tale, ia o foaie de hârtie şi notează-ţi zece lucruri pentru care eşti recunoscător persoanei în cauză. Priveşte în această persoană lucrurile minunate care există în ea. Nu căuta doar defectele sau critica sau faptele rele. Priveşte-o într-o altă lumină. Ea este în faţa ta. Pentru ce îi eşti recunoscătoare persoanei? Ceva bun trebuie să existe în ea. Rhonda ne spune să notăm zece lucruri pentru care suntem recunoscători persoanei. Astfel relaţia va începe să capete un nou contur. Ceva se va schimba. Ceva se va întâmpla. Un lucru minunat, cu siguranţă!

 

Probleme de sănătate? Recunoștința te poate vindeca

 Dacă ai probleme de sănătate, priveşte-ţi corpul şi zonele în care eşti sănătos. Poate ai probleme cu inima, dar stomacul îţi funcționează foarte bine. Fii recunoscător pentru partea sănătății tale şi atunci zona bolnavă se va vindeca şi ea. Căci recunoștința este o tehnică magică care atinge toate zonele corpului tău. Celulele tale se vor umple de recunoștință şi iubire şi îţi va reda sănătatea. De asemenea poţi să fii recunoscător şi pentru starea de sănătate pe care ai avut-o în trecut dar şi pentru starea de sănătate din viitor. Însă cel mai eficient este să fii recunoscător pentru sănătatea de acum.

 

Probleme cu banii? Recunoștința îți oferă șansa abundenței

 Mulți oameni sunt într-o perioadă în care banii nu le sunt de ajuns. Chiar dacă Universul este abundent ei continuă să se plângă de lipsa lor. Ce poți să faci? Indiferent câţi bani ai în buzunar fii recunoscător pentru ei. Concentrează-te pe ceea ce ai acum şi vei primi şi mai mult. Dacă te concentrezi pe lipsa banilor din viața ta vei primi şi mai multă lipsa. Ai doar câţiva lei? Fii recunoscător/recunoscătoare pentru ei şi se vor înmulți. Vei primi tot mai mulţi. De asemenea poți să fii recunoscător/recunoscătoare pentru toți banii pe care i-ai primit de-a lungul vieții tale. Ajută foarte mult.

 

Magia vieții este în inima ta

 Viața este cu adevărat magică şi asta ne prezintă autoarea în cartea ei “Magia”. Recomand cu căldură această carte din mai multe motive dar cel mai important este că te ajută să îţi schimbi viaţa. Am făcut tehnicile din carte şi pot să spun cu mâna pe inimă că m-au ajutat foarte mult şi am avut o perioadă foarte liniștită, frumoasă şi plină de magie. Cartea poate fi comandată aici.

 Indiferent cine ești şi unde te afli de-a lungul călătoriei tale prin viaţă, indiferent de circumstanţele curente cu care te confrunți, Magia îți va schimba întreaga viață!”.

Categorie: