Secretul, cartea care iti poate schimba viata

 

Îţi doreşti să îţi schimbi viaţa? Secretul te poate ajuta!

secretul cartea care iti poate schimba viata

 Când a apărut pe piaţă toată lumea a rămas bulversată de această nouă carte. Pe unii i-a ajutat iar pe alţii nu. Mulţi au început să creadă în carte şi să îşi imagineze cai verzi pe pereţi sperând că universul le va oferi ceea ce îşi doresc.

 Pe măsură ce aflaţi Secretul, veţi ajunge să ştiţi cum să aveţi, să fiţi ori să faceţi tot ceea ce doriţi. Veţi ajunge să ştiţi cine sunteţi cu adevărat. Veţi ajunge să cunoaşteţi adevărata măreţie care vă aşteaptă în viaţă.”

 

Cartea „Secretul” este adevărată?

 Secretul” este cartea care te ajută să îţi schimbi gândirea şi să îţi creezi o viaţă minunată aşa cum îţi doreşti. Este scrisă de Rhonda Byrne, o australiancă, care a realizat şi documentarul cu acelaşi nume. Cartea este de folos tuturor care îşi doresc o schimbare de mentalitate şi este adevărată. Foarte mulţi au primit de la viaţă tot ce şi-au dorit odată ce au ştiut care este marele secret.

 

Secretul, din antichitate

 Acest secret, de materializare a lucrurilor pe care le dorim este vechi, din antichitate. Oamenii antici ştiau că dacă îşi doresc ceva cu adevărat, îl vor primi. A fost folosit de către oameni importanţi: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Thomas Edison, Dale Carnegie, Einstein şi mulţi mulţi alţii. Însă ne-a fost ascuns şi foarte puţini oameni ştiau de el.

 

Ce este de fapt secretul?

 Secretul este de fapt puterea ta de a materializa şi de a avea lucrurile pe care ţi le doreşti în viaţă. Toţi avem această putere şi toţi avem capacitatea de a crea şi a realiza lucrurile pe care le dorim. Dar nu toţi suntem conştienţi de acest lucru. Mulţi oameni cred că destinul este lăsat de către Dumnezeu şi noi nu avem nicio putere de a controla lucrurile. Totuşi ei nu încetează să facă lucruri rele, să rănească pe alţii şi să se rănească pe ei. Iar apoi dând vina pe Dumnezeu, care a făcut lucrurile acestea pentru păcatele lor. Secretul ne învaţă să credem în noi, în visele noastre, să credem că putem să avem tot ce ne dorim. Şi mai presus de toate ne învaţă să cerem. În momentul în care ceri şi primeşti. Este lege. Îţi doreşti un lucru spune: „îmi doresc maşina cutare.” Pasul următor este să crezi că o şi primeşti. Iar apoi să permiţi acest lucru. Asta înseamnă vizualizare, afirmaţii, recunoştinţă. Dar nu înseamnă doar visare. Aici s-a produs o neînţelegere. Oamenii au crezut că tot ce au de făcut este să stea şi să viseze şi să îşi imagineze. Însă fără acţiune nu primeşti nimic. Pentru a avea lucrul dorit trebuie să acţionezi în direcţia lui.

 

Acţiunea, cel mai important pas în „Secretul”

 Când îţi doreşti ceva cu adevărat, îl primeşti. Depinde doar de tine în cât timp primeşti ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti o persoană disperată atunci va trece mult timp până să primeşti ceea ce îţi doreşti. Lasă lucrurile să curgă lin. Acţionează în direcţia pe care o doreşti. Nu te gândi la ce se va întâmpla dacă acţionezi într-un fel sau altul. Acţionează astfel încât să te simţi bine făcând acest lucru. Gândeşte-te la ceea ce te face să te simţi bine. Dacă bucuria ta este să cânţi, fă acest lucru. Dacă bucuria ta este să scrii, fă acest lucru. Dă-ţi drumul şi fă ceea ce îţi place. Indiferent câte piedici sunt în calea ta mergi înainte pe calea ta. Toate aceste piedici de fapt le faci tu singur. Ceilalţi doar îţi arată ceea ce crezi tu despre tine sau despre ceea ce faci. Nu ei sunt de vină pentru eşecul sau succesul tău. Tu eşti singurul responsabil.

 

Secretul şi persoana ta

 Cartea „Secretul” te învaţă cum poţi să te iubeşti. Cum să te apreciezi şi cum să fii exact aşa cum îţi doreşti. Îţi arată prin exemple şi citate ale marilor autori ce înseamnă cu adevărat să fii tu aşa cum eşti cu adevărat. Tot ce este în exterior reflectă de fapt cum eşti în interior. Dacă eşti o persoană bună, blândă, iubitoare aceste caracteristici vor fi reflectate în exterior, la alte persoane sau în alte circumstanţe. În schimb dacă eşti o persoană invidioasă, certăreaţa, egoistă vei manifesta aceste lucruri în realitatea ta. Pentru a avea o viaţă minunată trebuie să fii tu cu adevărat. Şi să îţi cultivi caracteristicile pe care doreşti să le trăieşti.

 „Totul este energie. Sunteţi un magnet de energie, astfel încât energizati „electric” totul către dumneavoastră şi va energizati „electric” pe dumneavoastră către orice doriţi.”

 

Secretul şi relaţia ta de iubire

 Relaţia de iubire este un subiect pe care majoritatea oamenilor îl doresc. Cine nu îşi doreşte să aibă o relaţie în care să existe iubire, respect, armonie, bucurie, fericire? Toate aceste lucruri la început există şi toată lumea este fericită. Dar la un moment dat se schimbă totul. O persoană din relaţie va deveni altfel şi certurile vor începe să strice toată relaţia. Aceste lucruri încep în momentul în care unul din ei îşi doresc un alt drum sau încep să vadă toate lucrurile negative din relaţie. În acel moment relaţia începe să se strice şi să intervină nefericirea. Cartea „Secretul” îţi arată cum poţi să îţi optimizezi relaţia de iubire.

 „Pentru a face ca o relaţie să fie aşa cum doriţi, concentraţi-vă pe ceea ce apreciaţi la cealaltă persoană şi nu pe lucrurile de care aţi putea să vă plângeţi. Atunci când vă concentraţi asupra punctelor tari, veţi avea de-a face cu mai multe manifestări asemănătoare.”

 

Secretul şi banii

 Cartea „Secretul” îţi arată care este gândirea cea mai adecvată pentru a atrage banii în viaţa ta. Toată lumea îşi doreşte bani, lux dar foarte puţini îşi doresc să muncească. Este foarte bine să îţi doreşti bani dar ce ai face cu ei? Doar să ai bani şi să nu ştii pe ce să îi foloseşti nu te ajută în viaţă. Cel mai bine este să îţi doreşti să faci ceva care să îţi aducă banii pe care îi doreşti. O pasiune, un hobby sau ceva ce îţi place cu adevărat. Am venit aici pe această pământ pentru a trăi experienţe şi pentru a realiza ceva. Fiecare dintre noi are această capacitate de a realiza ceva măreţ în viaţă. Gândurile sunt cele care ne opresc din ceea ce ne dorim.

 „Pentru a atrage banii, concentraţi-vă pe bunăstare. Este imposibil să aduceţi mai mulţi bani în viaţa dumneavoastră, atunci când vă concentraţi pe lipsa banilor.”

 

Secretul şi sănătatea

 Până şi sănătatea este alegerea noastră. Oamenii care se îmbolnăvesc cred cu toată convingerea lor că sunt predispuşi către boală şi că pot oricând să se îmbolnăvească. Mai sunt şi persoane care cred cu toată convingerea lor că sănătatea este starea lor naturală. Toţi aceşti oameni au dreptate. Toţi manifestă în viaţa lor exact ceea ce gândesc. Sunt oameni care se vindecă de cancer şi alte boli aşa zise „incurabile” şi sunt oameni care mor. Fiecare dintre ei primeşte ceea ce crede că este adevărat.

 „Concentrarea pe sănătatea perfectă este ceva ce putem face toţi în profunzimea fiinţei noastre, în ciuda tuturor lucrurilor care se pot întâmpla în afara noastră.”

 Cartea Secretul a fost publicată în anul 2006 şi a fost vândută în milioane de exemplare în toată lumea. De asemenea a schimbat viaţa a milioane de oameni. Poate să schimbe şi viaţa ta dacă asta îţi doreşti. O poti comanda aici.

Categorie: