Brânză pentru supele de sezon

 

Brânză pentru toate supele tale de sezon!

branza pentru supele de sezon

 Iubești la nebunie brânza și ai mânca-o cu aproape orice? Numai bine, deoarece îți venim în ajutor cu câteva idei pentru a o folosi și pentru toate supele de sezon. Bon appetit!

 

În apa în care fierb ingredientele

 Italienii nu aruncă nimic. Nici măcar crustele de parmezan. Le pun în apa pentru supă pentru a o parfuma de minune. Deci poți recicla crustele de la brânzeturile tale preferate integrându-le în supele tale calde preferate la începutul preparării.

 

În supele cremă

 De data aceasta, brânza se amestecă direct cu supa preparată pentru a-i conferi un gust mai profund și pentru a fi mai moale și mai cremoasă. Dacă vrei ca și cei mici să aprecieze mai mult legumele, dovleceii de exemplu, îi poți amesteca cu brânză topită sau cu brânză proaspătă și cu usturoi și cele mai fine ierburi. Misiune îndeplinită. O altă tehnică pe care o poți încerca: poți încorpora o brânză mai tare direct în supa cremă fierbinte după care să amesteci până când aceasta se topește.

 

Sub formă de topping

 Brânza se mai poate adăuga și în ultimul moment direct în farfuriile cu supele delicioase și fierbinți. O poți tăia cubulețe, lamele sau batonașe. este momentul ideal să mizezi pe cele mai fine combinații – brânză albastră cu țelină, cu dovlecei sau topinambur, comte cu ciuperci, cu conopidă sau cu sparanghel. Supa de linte cu topping de brânză, usturoi și ierburi fine este cea mai delicioasă.

 

Sub formă de gratin

 Ai auzit cu siguranță până acum de celebra supă de ceapă gratinată. Se prepară pe o bază de ceapă caramelizată în unt, este vărsată în boluri, apoi acoperită cu felii de pâine și de brânză răzuită. Bolurile sunt date apoi la cuptor până ce brânza s-a topit și obține o culoare aurie frumoasă. Dar tehnica aceasta se poate folosi cu toate tipurile de supe cu o mulțime de varietăți de brânză.

 

Pe post de snaking

 Brânza se poate ronțăi cu degetele, în același timp cu supa. Nu știi cum? Foarte ușor. Se poate tartina pe crutoane de pâine prăjită, se poate ascunde în felii de tarte sărate, se poate etala în cele mai delicioase rulouri, se poate transforma în cele mai delicioase pop cakes de brânză… iată o mulțime de idei gurmande care se pot degusta în același timp cu supele de sezon pentru cea mai delicioasă masă completă.

Categorie: