Tipuri de oțet

 

Cele cinci tipuri de oțet pe care trebuie să le ai la tine în bucătărie

tipuri de otet

 Acest articol este destinat mai ales celor mai gurmanzi dintre voi. Un articol în care vom vorbi despre oțet și varietățile sale. Este un produs cel mai adesea subestimat de unii în ciuda minunatelor sale calități gustative. De asemenea, este un produs pe care fiecare în are cu siguranță în bucătărie. Și dacă nu îl ai, noi îți spunem care sunt tipurile de oțet pe care trebuie să le pui pe lista de cumpărături.

 Și un bun oțet schimbă totul. Da domnilor și doamnelor. Oare nu v-ați întrebat niciodată savurând o salată fresh și delicioasă care este ingredientul care o face să fie atât de surprinzătoare?

 Ei bine, răspunsul este oțetul.

 În unele țări precum Japonia și Italia oțetul este considerat a fi unele din cele mai bune produse și se savurează simplu, cu lingurița. Așa cei de aici pot profita din plin de aromele sale complexe și de incredibilul gust pe care îl lasă în gură.

 

Un bun oțet de vin.

 Este indispensabil pentru a prepara tot felul de vinegrete pentru salate. și o salată lioneză sau una de cartofi nu ar mai fi la fel fără acest tip de oțet. Trebuie să alegi un produs cât mai calitativ. Nu uita un lucru –cu cât vinul a fost mai bun, cu atât și oțetul va fi mai bun.

 

Un bun oțet balsamic.

 Dacă oțetul balsamic seduce pe toată lumea nu e degeaba. Are un gust dulce care încânta inima celor mai gurmanzi. Nu trebuie să se abuzeze de el dar trebuie să recunoaștem că nota sa de dulceață pune de minune în valoare tot felul de salate, carne sau marinate. Trebuie să alegi unui îndulcit în mod natural și nu pe bază de caramel.

 

Un oțet de orez.

 Pentru a face cele mai delicioase sushi. Pentru că acest preparat te obligă.

 

Un oțet de fructe.

 Un adevărat oțet de fructe este cel care îți va delecta pupilele. Există de două tipuri – cel macerat cu fructe, cum ar fi cel de zmeură sau cel care conține pulpă de fructe, cum ar fi cel de măsline. Au o prospețime și savoare care nu au termen de comparație. În acest caz trebuie să eviți cu orice preț aromele artificiale sau zahărul.

 

Un oțet home-made.

 Este ultimul stadiu. Și este foarte ușor de preparat. Deci ce zici, încerci?

Categorie: