Idei pentru niște supe glamour

 

10 idei pentru niște supe mai glamour în această iarnă

idei pentru niste supe glamour

 Nu te-ai gândit până acum să îți aduni întreaga familie sau prietenii în jurul unei supe? Trebuie să renunți la vechile obiceiuri și la ideile mai clasice și trebuie să ai grijă de toate detaliile. Iată toate ideile noastre:

 

Stoarce niște portocale.

 Ideea – trebuie să încerci să vii cu mai mult soare în această iarnă cu o supă tonică bogată în citrice care te va umple de energie. Cu siguranță că va deveni preferata ta o supă cremă gurmandă pe bază de fenicul, morcovi și portocale. Chiar și copiii o vor adora. Mai trebuie să încerci și o supă cremă de praz cu coji de portocale.

 

Trebuie să experimentezi și tot felul de sortimente de mezeluri.

 Joacă-te cu texturile și vino cu o textură mai crocantă pentru o supă cremoasă. Poți folosi bacon, pancetta, chorizo sau slănină prăjită. O supă cremă de spanac va fi de exemplu delicioasă cu felii de chorizo sau de bacon, o supă de mazăre cu slănină sau o supă de păstârnac cu pancetta. Mai poți încerca și jambon cu o supă cremă de topinambur sau bacon alături de o supă cremă de roșii.

 

Abuzează de condimentele puțin mai puternice.

 Ideea este să pui cel mai bine în valoare supele cremă care sunt puțin cam dulci. Va deveni cu siguranță supa ta preferată- hreanul alături de o supă cremă de mazăre.

 

Reciclează resturile de foie gras.

 Resturile de foie gras rămase de la sărbători se pot folosi alături de o supă cremă de castane. Mai trebuie să încerci și o supă cremă de ciuperci sălbatice cu felii de foie gras. Dar și cea de linte.

 

Nu interzice nici brânza.

 Trebuie să te joci și cu contrastele și folosește la sfârșitul preparării felii de brânză. Ai de ales în acest caz între ricotta, mozzarella, dar și de ce nu, camembert sau brânza albastră. Cea mai delicioasă este cu siguranță supa de dovleac cu brânză. De testat și o supă de țelină cu un tip de brânză albastră.

 

Nu uita nici de fructele uscate.

 Fructele uscate vin cu o notă extrem de gurmandă pentru supele cremoase. Smochinele și curmalele sunt cele mai potrivite. De încercat deci o supă cremă de topinambur cu niște curmale. Nucile sunt și ele extrem de potrivite cu o supă cremă. Vei adora cu siguranță și o supă de conopidă cu curcuma și cu alune.

 

Nu uita de asemenea nici de fructe.

 Pentru cea mai delicioasă notă și plină de fantezie în același timp. Poți veni cu mai mult gust pentru clasicele supe de mere sau de pere. Un amestec delicios este cel de morcovi, de țelină și de mere. De încercat și o supă cremă de țelină cu pere.

 

Trebuie să încerci și o supă islandeză.

 Dacă o supă cremă ți se pare a fi prea plictisitoare folosește și bucăți de pește afumat. Deci o supă cremă de conopidă și de țelină va fi cel mai bine pusă în valoare de un caviar de hering.

 

Folosește și vanilie.

 Pentru cea mai bună notă de dulceață și de exotism.