Trucuri pentru a prepara altfel racleta

 

9 trucuri pentru a prepara altfel racleta

trucuri pentru a prepara altfel racleta

 Sezonul racletei este oficial deschis. Dar ce ar fi să schimbi tradiționala racletă și platoul tău cu mezeluri cu niște legume verzi sau cu cele mai delicioase fructe de mare?

Iată câteva trucuri pentru a prepara altfel felul tău de mâncare preferat al iernii.

 Atunci când îți vine în minte frigul iernii te gândești imediat și la cele mai delicioase imagini cu cartofi aurii și cu brânză topită? Înseamnă că în acest caz ești dependent de racletă. Dar dacă te-ai săturat de versiunea tradițională îți venim în ajutor cu câteva idei și sfaturi pentru a o prepara altfel.

 

Amestecă tipurile de brânză.

 Nimic nu te împiedică să folosești mereu aceeași brânză raclette cremoasă de la care vine și numele racletei. Ai de unde alege din varietate de brânzeturi de pe piață.

 

Schimbă cartofii cu legumele verzi.

 Un alt fel de a schimba racleta? Nu mai folosi cartofi ci legume verzi. Brânza topită va pune de minune în valoare savoarea napilor sau a dovlecelului de exemplu.

 

Spui Nu mezelurilor?

 Unii preferă să schimbe mezelurile cu un somon fume. Este mai lejer și peștele vine cu un gust afumat delicios care se potrivește de minune cu cartofii dar și cu ceapa.

 

Adaugă drept bonus ouă, semințe și condimente.

 Poți pune la dispoziția celor de la masă mai multe lucruri pentru a asezona așa cum vor racleta. Chimion, semințe de susan, ouă, etc. Pe scurt, un bonus pentru a pune gustul racletei în valoare.

 

O racletă în variantă marină.

 Ce ar fi să încerci o minunată variantă marină? Pești, scoici Saint- Jacques, creveți și alte tipuri de crustacee se potrivesc de minune aici.

 

Racleta se poate prepara și vara?

 Este posibil dacă se reduce volumul de brânză și se servește alături de o salată și de pepene. Vei încerca sau nu?

 

Versiune gastronomică.

 Racleta trebuie să se prezinte cu stil și să aibă și cel mai rafinat gust. Un mic truc – folosește un ulei de trufe care va veni cu cea mai delicioasă savoare.

 

În tarte sau lasagna?

 Poți folosi brânza pentru racletă și pentru a veni cu puțină iarnă la tine în farfurie. Folosește brânza într-o tartă, pe o pizza sau pentru a gratina lasagna.

 

Toată lumea încearcă să reinventeze mereu racleta.

 Poți combina de exemplu brânza cu sparanghel, cu rață și să presari peste semințele de susan prăjite.

Ai încercat sau nu până acum să prepari o racletă?

Categorie: