Spaghetele vin cu o stare de bine pentru tine

 

Spaghetele pot fi partenerul tău ideal zilnic în bucătărie

spaghetele vin cu o stare de bine pentru tine

 Preparate în cele mai diferite feluri, spaghetele sunt cele care se pot transforma în partenerul tău ideal zilnic. Spaghetele sunt cele care se prepară cel mai simplu în bucătăriile persoanelor care sunt novice sau pot face parte integrantă și din cele mai gurmande preparate.

 Se pot prepara deci în cele mai diferite moduri. La baza numeroaselor preparate italienești și siciliene însă, spaghetele au o proastă reputație din cauza pastelor alimentare. Să restabilim însă adevărul.

 

Spaghetele din grâu dur, o sursă de fibre.

 Spaghetele sunt excelente atunci când vin vorba despre nutrienții esențiali. Dar vin și cu o cantitate deloc de neglijat de fibre alimentare. Grâul dur, pe baza căruia se fabrică, conține mai ales fibre insolubile care se digeră extrem de ușor de stomac.

 

 Prezente mai ales în așa- zisele paste integrale, acestea există și într-o cantitate deloc de neglijat și în cele rafinate. Fibrele alimentare au o acțiune mai ales asupra funcționării tranzitului intestinal. Acestea se pot digera mai lent și pot mări în mod considerabil activitatea intestinului în momentul digestiei.

 După cum o spun și numele lor, fibrele insolubile nu se amestecă cu apa și nu se dizolvă aici. Acestea acționează la fel ca și un burete care absoarbe apa din alimentație pentru a preveni astfel constipația și pentru a testa stomacul pentru a ajunge să favorizeze senzația de sațietate.

 Spaghetele sunt deci o modalitate ideală de a te delecta dar și de a te menține în formă și cu o siluetă cât mai zveltă atunci când ții un regim.

 

Spaghetele sunt bune pentru siluetă?

 Chiar dacă spaghetele conțin în medie 150 de calorii pe 100 de grame, spaghetele sunt o excelentă sursă de energie. Te ajută deci să rămâi hiperactivă în timpul unui regim hipocaloric. Și mai favorizează și o slabă producție de insulină, fapt ce duce la limitarea luării în greutate.

 Dar pastele îți permit și să redescoperi toate plăcerile mesei datorită unei multitudini de rețete lejere și gurmande. Dar mai conțin și fitosteroli care te ajută și la controlarea nivelului de colesterol.

 

Antioxidanții din spaghete.

 Pastele alimentare conțin proprietățile naturale ale grâului. Adică săruri minerale precum zincul, seleniul, minerale esențiale pentru buna funcționare a organismului. Spaghetele vin și cu vitamina E pentru buna funcționare a protecției celulare. Totul este să știi cum să le prepari pentru a nu deveni mult prea bogate în acizi grași care sunt nefaste pentru organism.