Idei de pizza light

 

Idei de pizza light dar savuroase

idei de pizza light

 Fie pentru a privi un meci de fotbal, fie pentru a privi o comedie romantică, pizza pe canapea în fața televizorului este un lucru sacru. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne îndopăm cu junk food. Te poți delecta și cu unele rețete de pizza light.

 

Pizza calzone cu roșii și cu măsline.

 O variantă delicioasă de pizza care conține mozzarella, sos de roșii, spanac, roșii cherry şi măsline. Pune aluatul de pizza pe tavă și unge jumătate cu sosul de roșii. Adaugă feliile de mozzarella, spanacul, roșiile cherry, măslinele şi parmezanul. „Închide” aluatul de pizza şi servește totul presărat cu busuioc.

 

Pizza cu roșii și cu dovlecei.

 În raionul specialităților, nu există doar pizza cu patru feluri de brânză. Iată o variantă de pizza foarte verde care este cu siguranță mult mai bună pentru siluetă. Pune peste aluatul de pizza roșii tăiate rondele, dovlecel tăiat bucățele, ciuperci mărunțite, sare și piper. Pe lângă faptul că este delicioasă, ciupercile vin cu un raport calorii – fibre uimitor.

 

Pizza cu tartar de vită.

 O adevărată pizza pentru cei care sunt carnivori. O rețetă bogată în proteine şi fier, datorită cărnii crude care este un aliat ideal pentru siluetă dar și anti-oboseală. Cu puțină salată rucola, pizza este ideală pentru serile de toamna….

 Cum trebuie să procedezi: pune aluatul de pizza pe o tavă și presară peste felii de roșii, sare, piper și pune totul la cuptor timp de 15 minute. În acest timp amestecă muștar cu ulei, oțet și eşalotă, pune totul peste carne şi amestecă. Scoate pizza din cuptor, pune tartarul in 4 mici turnulețe, presară rucola, capere și felii de parmezan, piper şi busuioc.

 

O pizza albă cu ceapă și cu carne de curcan.

 O variantă de pizza cu mai puține calorii decât verișoara sa alsaciană, flammenkuche, bogată în savori datorită cepei, smântânii sale onctuoase şi jambonului său de curcan. Pizza va încânta papilele gustative ale celor mai gurmanzi dintre voi.

Ce pizza vei încerca?

Categorie: