Reinventeaza orezul

 

Cum poți prepara altfel orezul?

reinventeaza orezul

 Ai impresia că orezul este mult prea banal și că nu ai cum să îl reinventezi? Nu e chiar așa. Chiar se poate. Cu ajutorul unor mirodenii, a unor condimente mai speciale, a unor legume sau chiar fructe, poți prepara în foarte multe feluri orezul. Descoperă ideile noastre delicioase pentru a degusta cu totul altfel orezul de acum înainte. Îndrăznește să încerci noile combinații pentru un altfel de orez de fiecare dată!

 - Pentru a prepara cel mai delicios orez mexican trebuie să adaugi puțin sos salsa și puține roșii feliate orezului tău fiert. Poți adăuga chiar și puțin sos de tomate în apa de fierbere.

 - O tavă care conține un orez gratinat este perfectă pentru reîntoarcerea zilelor reci.

 - Orezul este delicios dacă îl prepari sub forma unor bulete cu brânză. Alături de un sos marinara va fi şi mai gustos.

 - Încearcă să combini un orez thai cu lăptucă, cu eşalote, cu fășii de morcovi, cu puțin ardei, cu un sos de arahide și unt și cu ghimbir. Rezultatul- un fel de mâncare, o salată care debordează de savori.

 - Poți încerca să prepari și orez cu usturoi pe care să îl amesteci și cu un sos cu brânză și cu conopidă.

 - Orezul va deveni verde datorită fructului avocado, a coriandrului şi sucului de lămâie. De degustat cald sau rece.

 - Poți obține cu ajutorul orezului niște porții perfecte pentru un lunch. Trebuie doar să pui la congelat niște porții de orez amestecate cu brânză și cu un sos în niște forme de muffins.

 - De un orez fructat ce zici? Este o excelentă idee pentru un lunch atât delicios cât și nutritiv. Adaugă nuci și fructele tale preferate și nu ai cum să dai greș.

 - Ardeii umpluți cu orez sunt și ei o excelentă idee. Ai nevoie doar de orez, de carne tocată, de ciuperci sau de alte legume tăiate cât mai fin. Acoperă totul cu brânza ta preferată și dă ardeii la cuptor.

 - Dacă vrei să vii cu un vânt de exotism la tine în farfurie, poți servi orezul într-o jumătate de ananas. Poți adăuga chiar și niște felii de ananas pentru un gust mai dulce care va plăcea tuturor cu siguranță.

 - Poți încerca și o combinație excelentă de orez cu foie gras și cu fistic. Frăgezimea excepțională a foie gras-ului combinată cu sosul pesto din fistic prăjit sau combinația ideală.