Prepara altfel frigaruile

 

Prepară altfel frigăruile!

prepara altfel frigaruile

 Atunci când vine vorba despre grătar, nimic nu se compară cu frigăruile. Cu carne de porc sau de vită, cu pește, cu fructe clasice sau cu fructe de mare, sunt aliații de nădejde pentru preparatele tale estivale.

 Iată câteva feluri de a prepara altfel frigăruile dacă te-ai plictisit deja de clasicele preparate.

 - Alternează creveții cu bucățelele de ananas pentru a obține niște frigărui exotice cu un gust din insule.

 - Puiul și rozmarinul fac o combinație delicioasă pe frigărui.

 - Prepară niște frigărui cu magret de rață, cu caise, pe un pat de verdeață și te vei bucura de cel mai savuros preparat estival. Poți încerca însă și niște frigărui cu carne de rață și cu portocale pentru un gust exotic minunat.

  - Poți încerca și o variantă mai sănătoasă, cu niște cuburi de tofu marinate într-un sos mai picant. Alternează cuburile cu felii de castraveți pentru a obține cele mai delicioase și mai sănătoase frigărui.

 - Presară puțin curry pe frigărui și servește-le cu puțin mango.

 - Mai poți prepara niște frigărui pentru o gustare delicioasă și originală care va place tuturor cu siguranță. Bucăți de gauffre și căpșuni. O idee gurmandă – înmoaie totul într-un sos coulis de ciocolată.

 - Nu uita că poți prepara niște frigărui cu tot felul de pește. Poți încerca niște frigărui cu un pește mahi-mahi, cu ardei roșu și galben, trase la tigaie și preparate cu un sos din coajă de lămâie, usturoi și pătrunjel.

 - Vino cu o savoare asiatică la tine în farfurie și prepară frigărui de pui cu un sos satay.

 - Brânza este ideală de preparat în raclette sar dacă o folosești în frigărui, și mai bine.

 - Porcul este o carne extrem de fragedă. Pune cuburi sau fășii de carne la marinat apoi savurează-le în frigărui alături de legume. Mai poți prepara carnea de porc cu mere cubulețe și cu niște biscuiți speculoos pudră. Pune într-o tigaie unt și ulei, cuișoare și sare și ardei iute. Adaugă şi merele și carnea de porc. Presară peste pudra de biscuiți.

 - Poți combina pentru frigărui și două tipuri de carne pentru a obține acela mai savuroase preparate. Încearcă să amesteci carnea de pui cu cârnați.

 - Încearcă și niște frigărui cu creveți și cu un sos teriyaki. Carnea de rață face cea mai bună casă cu creveții. Poți prepara creveții și alături de dovlecei și de paprika.

Categorie: