Idei de brunchs

 

3 idei de brunchs de testat duminica

 

idei de brunchs

Englezesc, American sau mai degraba dietetic- idei pentru un brunch in familie.

 

Ce este brunch-ul ?

 Brunch-ul este mai nou vedeta duminicilor. Si incepe sa aiba din ce in ce mai multi adepti. Azi iti vorbim despre aceasta tendinta si iti propunem trei variante diferite ale sale de testat in familie sau cu prietenii dupa o duminica in care ai levenit si te-ai odihnit foarte bine.

 Deci trebuie sa optezi si tu pentru acest must have in materie de gustari. La jumatatea drumului intre mic dejun si pranz, brunch-ul, care este o combinatie intre breakfast si lunch din engleza, vine direct din Statele Unite. Oamenii incep sa il aprecieze din ce in ce mai mult.

 

Un brunch american.

 Acest tip de brunch va fi apreciat cu siguranta de catre cei mai gurmanzi dintre voi. Acesta se compune in general din bagels, sunca la gratar, pancakes stropite in abundenta cu sirop de artar, cupcakes, muffins, cheesecake si unt de arahide. Un alt fel de mancare de nelipsit de la aceasta masa- ouale Benedict. Niste oua care se servesc alaturi de muffinsurile englezesti. Totul se poate insoti de sunca, bacon sau somon afumat. Deci trebuie sa fii un newyorkez adevarat chiar si in farfurie.

Un brunch englezesc.

 Brunchul englezesc se compune atat din produse sarate cat si din produse dulci. Poti consuma oua, pancakes, muffins sau paine prajita. Adauga bacon, fasole, ciuperci si rosii pentru un brunch 100% british.

 

Un brunch dietetic

 Cei mai reticenti se tem sa nu ia proportii daca se delecteaza cu un brunch gurmand. Ii intelegem pe deplin. De cele mai multe ori, aceste delicii se pun direct pe solduri. Si ajungem sa regretam cel mai adesea excesele de duminica. Dar este posibil sa adaptezi brunchul pentru o versiune dietetica. Foloseste sunca alba, paine integrala, iaurt fara grasimi sau o salata de fructe, de quinoa, dar si unele cereale integrale,cum ar fi musli.

{jcomments on}