Gustări de savurat fără complexe

 

Gustări delicioase de savurat fără complexe

gustari de savurat fara complexe

 Să ronțăi, să te bucuri de o gustare din când în când nu este neapărat un lucru rău. În realitate, poate fi o modalitate sănătoasă de a adăuga fructe și legume, proteine slabe alimentației, dar și o modalitate ideală de a evita să mănânci mult prea mult la cină.

 

Gazpacho.

 O supă rece compusă din ingrediente proaspete, cum ar fi lintea, morcovii, ghimbirul, menta, castraveții, roșiile sau spanacul. O gustare ideală.

 

Sosurile și legumele crude.

 Aranjează un platou multicolor cu morcovi și cu castraveți sub formă de batoane, ardei, fasole, țelină, jumătăți de ciuperci și roșii cherry. Servește totul cu un sos cu năut sau hummus.

 

Toasts cu unt de migdale.

 Un strat generos de unt de migdale bogat în proteine pe o felie de pâine prăjită de secară sau integrală este gustarea ideală.

 

Struguri albi sau negri fără sâmburi.

 Strugurii sunt o excelentă gustare. Sunt excelenți, lejeri pentru stomac. Le poți pune în congelator pentru cea mai delicioasă gustare congelată.

 

Popcornul.

 Popcornul nu este neapărat o gustare nesănătoasă. Acest lucru depinde de modul în care îl prepari. Deci dacă nu adaugi unt, sare sau ulei îl poți savura fără probleme.

 

Rondele de mere și unt de arahide.

 Nimic nu este mai satisfăcător decât proteinele cu care vine un măr delicios și crocant. Rondelele de mere pe care ai uns și unt de arahide sunt delicioase. Vei obține cât ai zice pește fibre, proteine și fibre.

 

Semințe de dovleac la cuptor.

 Sunt pline de cele mai bune lucruri – vitamina B, fier, magneziu, zinc și proteine. Le poți prepara la cuptor alături de ulei de măsline și de chimion.

 

Migdale și merișoare uscate.

 Știai că migdalele sunt cele mai bogate nuci în nutrienți? Sunt o sursă de vitaminele E, acizi grași esențiali și magneziu.

 

Compotul de mere.

 Compotul de mere este cea mai bună modalitate de a folosi merele. Adaugă și puțină scorțișoară pentru cel mai delicios gust.

 

Batoane de fructe congelate.

 Nu cumpăra batoanele pline de zahăr din magazine. Poți face batoanele tale proprii de fructe, fără zahăr, adăugând apă, suc de fructe 100% natural și fructe la alegere.

 

Iaurt grecesc și fructe.

 Fructele precum zmeura, coacăzele, murele, căpșunile sau afinele sunt delicioase în iaurturile grecești.

 

Muesli.

 Poți prepara și tu la tine acasă un muesli delicios din 2 cești de fulgi de ovăz, puțină miere și nuci și alte fructe uscate.

 

Batoanele de brânză și crackers.

 Iată o gustare extrem de satisfăcătoare cu extrem de puține calorii.