Idei de sandvișuri dulci

 

5 idei de sandvișuri dulci

idei de sandvisuri dulci

 Un sandviș dulce uns cu cele mai bune și cele mai savuroase produse sună ca şi o muzică dulce pentru urechile noastre. Dacă ai poftă de dulce îți venim în ajutor cu câteva idei de sandvișuri sănătoase şi savuroase.

 Cu siguranță că iubești sandvișurile sănătoase, vegetariene, dar seara ai poftă de ceva dulce. Sau faci parte din cele care consumă un sandviș pe post de desert. Acest articol este in acest caz pentru tine.

 

Sandviș cu fructe pe pâine

 Un lucru foarte simplu la care nu mulți apelează. Banane, căpșuni, coacăze, toate zdrobite pe cea mai moale şi mai bună pâine. Pe lângă faptul că sunt delicioase sunt şi niște vitamine în stare pură. Poți adăuga şi puțin zahăr fin. Şi trebuie să te obișnuiești să pui progresiv cât mai puțin.

 Şi în funcție de sezon, te mai poți folosi de caise, de rubarbă, de piersici… şi de ce nu, poţi consuma şi cele mai delicioase dulcețuri.

 Iată un mic truc. Poți prepara cea mai rapidă dulceață. Folosește-te de niște căpșuni, adaugă câteva curmale şi amestecă până vei obține o pastă mai omogenă. Delicios. Te vei linge pe degete.

 

Sandvișuri cu semințe şi miere

 Mierea este cea mai sănătoasă alternativă la zahăr. Alături de cereale sau de fructe uscate este cea mai bună pentru energie și pentru organism, mai ales dacă consumi pâine integrală. Şi există o mulțime de variațiuni posibile.

 

Exemple de cele mai bune asocieri in sandvișuri

 - brânză brie plus miere plus semințe de floarea soarelui plus rucola.

 - brânză plus miere plus cimbru plus migdale sau nuci.

 

Un desert pur.

 Ce zici de cel mai tandru şi cel mai savuros moment la momentul micului dejun? Ai nevoie de doar o felie de pâine prăjită unsă cu ciocolată peste care să pui felii de banane. Un adevărat regal. Ideal ar fi să prepari ciocolata în casă, din ciocolată neagră, alune, lapte, agave în loc de zahăr și puțin unt. Nu este atât de lejer dar este sănătos.

 

Un sandviș delicios pentru duminică.

 Pentru cel mai delicios sandviș de duminică ai nevoie de mascarpone, de miere şi de bucăți de fructe. Poți folosi de exemplu o piersică mai coaptă sau chiar căpșuni. Delicios şi extrem de apetisant. Dacă mai adaugi şi migdale mărunțite şi prăjite cu siguranță că te vei bucura de cel mai delicios sandviș. Poţi înlocui pâinea cu un croissant.

Tu ce idei mai ai de sandvișuri delicioase de dulci?