Retete de sandvisuri wrap

 

Câteva rețete ușoare de sandvișuri wrap

retete de sandvisuri wrap

 Dacă te-ai săturat deja de clasicele sandvișuri, există o alternativă delicioasă la acestea- sandvișurile wrap. Sandvișurile wrap este un fel de sandviș făcut pe bază de lipie fină pe bază de porumb și rulată în jurul unei garnituri. Avantajul unui sandviș wrap este că poți varia garniturile la infinit. Şi lipia poate să înlocuiască de minune pâinea.

 

Un sandviș wrap gen salata Cesar.

 Dacă iubești salata Cesar cu pui, iată o idee foarte bună de sandviș. O garnitură foarte bună și dietetică pentru sandvișurile tale. Un fel de mâncare care are avantajul de a combina savorile tale preferate și un nivel scăzut de calorii. Poți începe cu o mică tortilla din făină de grâu integral, apoi pune feliile de salată și pieptul de pui în mijlocul acesteia. Pune un strop de sos Cesar peste tor și rulează sandvișul.

 

Un wrap gen pui Buffalo.

 Dacă ai mereu niște resturi de pui, un sandviș wrap cu pui Buffalo reprezintă soluția ideală de a nu mai arunca resturile și de a-ți potoli foamea. Toate astea mai degrabă cu un aport de calorii minim. Amestecă un piept de pui cu un sos Buffalo, cu lăptucă și cu roșie mărunțită. Pune peste amestec o lingură de brânză albastră și savurează totul.

 

Un sandviș wrap thai.

 Dacă ai poftă de un fel de mâncare asiatic nu te precipita și nu comanda la telefon unul. Cu siguranță că va fi plin de calorii. Amestecă resturile de pui cu un sos de arahide, pune amestecul pe o tortilla și mai adaugă felii de castravete, morcovi răzuiți și puțin coriandru.

 

Un sandviș wrap mediteranean.

 Cu siguranță că ai auzit de regimul mediteranean, regimul care trebuie urmat dacă vrei să slăbești și dacă vrei să îți protejezi inima. Un regim care este benefic și pentru piele și pentru păr deoarece pune accentul pe legume, pe semințe integrale și pe pește. Amestecă cous-cous cu felii de castravete, cu suc de lămâie și cu puțină mentă. Amestecă totul cu somon fiert și pune totul într-o tortilla pentru un delicios prânz.

 

Alte idei de umpluturi pentru sandvișul wrap.

 - brânză de capră proaspătă, mango și avocado.

 - poți încerca și un amestec de savori și texturi aproape în întregime vegetale. Ai nevoie de avocado, de broccoli, de fistic, de lăptucă, de brânză, de busuioc, de muguri de pin, de usturoi, de ulei de măslin și de sare și piper.

 - mai ai și alte idei la îndemână - un sandviș wrap cu chorizo și cu ardei sau cu pui și cu curry.