Piersicată cu iz exotic

 

Piersicată cu iz exotic

Piersicată cu iz exotic Minunatele piersici sunt sărace în calorii (100gr/39 calorii), dar bogate în antioxidanți, minerale și vitamine. Beta-carotenul este responsabil pentru sănătatea ochilor, vitamina A hidratează și îmbunătățește textura pielii ( o singură piersică pe zi poate păstra o piele strălucitoare, fiind un remediu eficient în atenuarea ridurilor și a cearcănelor), mineralele ajută la eliminarea toxinelor din organism.

 

Ingrediente:

 - 2 piersici;

 - 1 mango;

 - 1 lingură de miere;

 - 500 ml apă de izvor/plată.

 

Mod de preparare:

 Pregătește toate ingredientele pentru mixare prin spălare şi decojire. Într-un blender de mare putere, adaugă ingredientele iar la sfârșit se adaugă apă de izvor și se mixează maxim 2 minute. Atenție! Apa trebuie doar să acopere ingredientele.

 

Beneficii

 Smoothie-urile sunt bune întotdeauna dar, ca să poți profita din plin de toată bogăția de vitamine, minerale, antioxidanți, enzime, ar trebui consumate pe stomacul gol. Vei observa că după ce ai băut conținutul unui pahar sau chiar 1 litru de dimineață nu-ți mai arde de nimic altceva până la prânz. Un smoothie, mai ales unul verde, funcționează mai degrabă ca o transfuzie de sânge sănătos şi te încarcă pe dinăuntru, îţi dă energia necesară să rămâi plin de vitalitate pentru o lungă perioadă de timp.

 Față de sucuri, smoothie-urile prezintă avantajul că putem beneficia și de fibrele din fructe și legume.

 

Ce-ți oferă:

 - Reglează tractul intestinal

 - Pansament pentru stomac

 - O stare de sațietate

 - Scapi de dependențe

 - O piele sănătoasă și radiantă

 - Reglează greutatea corporală