Sucuri smoothie pentru micul dejun

 

7 sucuri smoothie pline de sănătate pentru micul dejun

sucuri smoothie pentru micul dejun

 Sucurile smoothie sunt o variantă excelentă pentru micul dejun. Mai ales pentru cei sau cele care au obiceiul să sară peste această masă importantă a zilei. Încearcă aceste variante extrem de nutritive care vor fi gata în mai puțin de cinci minute.

 

Un mic dejun de băut.

 Băuturile cu fructe pot veni cu vitaminele de care ai nevoie. Este de ajuns dacă adaugi în blender fructele tale preferate cu o lingură de pudră de proteine și puțină gheață. Vei dispune imediat de un mic dejun complet, sănătos și extrem de bogat în antioxidanți.

 Mai adaugă un iaurt natural și vei mai veni și cu doza necesară de calciu. Îți vei întări astfel și oasele. Și care este cel mai bun și cel mai frumos lucru? Fără să faci prea multe eforturi vei consuma porția zilnică recomandată de fructe.

 

Un smoothie clasic.

 Începe ziua cu un smoothie clasic, bogat în proteine, cu puține calorii care pune în prim plan bananele și căpșunile. Mai folosește un iaurt cu vanilie light și lapte degresat pentru a -ți delecta papilele gustative și pentru a te bucura de o bună doză de calciu în același timp. Sănătate și plăcere într-un pahar.

 

Un smoothie cu cireșe.

 Dacă vei bea în mod regulat suc de cireșe, plin de antioxidanți vei reuși să te recuperezi muscular după un antrenament mai intens. Este o băutură benefică dacă începi un antrenament dimineața devreme. Și dacă simți cumva că îți va fi foame după o oră, data viitoare mai poți adăuga și o pudră de proteine.

 

Un smoothie cu coacăze, cu varză creață și cu ciocolată.

 O variantă care propune un amestec de super alimente – varză creață, coacăze, cacao, banane, cânepă și curmale. Ideal pentru un mic dejun extrem de nutritiv. Și dacă proteinele din laptele de migdale nu sunt de ajuns, mai folosește și o lingură de pudră de proteine.

 

Un smoothie cu iaurt grecesc.

 Iaurtul grecesc te va sătura pentru mai mult timp. Este cel care conține mai multe proteine și calciu decât un iaurt obișnuit. Și în plus, textura sa densă este cea care se potrivește pentru un mic dejun delicios pe bază de fructe, banane și suc de portocale.

 

Un smoothie cu portocale și spanac.

 Pentru mai multă energie dimineața, încearcă un smoothie nutritiv și nu vei mai avea nevoie de cafea. Zahărul natural, fierul din spanac, acidul folic din citrice sunt de ajuns pentru energie. Laptele de migdale este și el o bună sursă de proteine.

 

Smoothie cu avocado și coacăze sălbatice.

 Un suc smoothie care te va sătura până la ora prânzului. Coacăzele sălbatice sunt cele mai bune pentru sănătatea creierului. În plus fructul avocado conține un tip de grăsime care ajută la reducerea colesterolului și la ameliorarea sănătății cardiovasculare.

 

Un frappe tropical de soia.

 Nu bei destul lapte de vacă? Încearcă un delicios amestec de fructe tropicale și de soia care sunt excelente pentru micul dejun. Căpșunile, mango și ananasul formează un trio surprinzător.