Băuturi detox extrem de eficiente

 

Băuturi detox extrem de eficiente

bauturi detox extrem de eficiente

 Cu siguranță că după perioada sărbătorilor vei simți nevoia să îți cureți corpul. Noul an, după excesele cauzate de sărbătorile de sfârșit de an este o perioadă propice pentru o cură detox. Corpul tău va fi eliberat astfel de toxine și se va umple de forțe proaspete care te vor ajuta să pierzi în greutate, să câștigi în energie și să fii plină de sănătate pentru noul an.

 Dar nu știi care sunt băuturile care vin cu beneficii pentru tine și pentru corpul tău? Nu intra în panică. Am făcut pentru tine o listă care să îți vină în ajutor. Apelează la aceste sucuri pentru a te simți plină de prospețime și lejeritate.

 

Sucul fresh de ananas.

 Enzimele care se regăsesc în ananas vin cu numeroase beneficii. Sunt cele care descompun proteinele, care elimină toxinele din intestine și care vin cu un aport de vitaminele C și B 1 stimulante.

 

Ceai cu menta piperita.

 Un ceai celebru pentru efectele sale calmante. Pe lângă faptul că poate întări nervii, este cel care calmează indigestiile, grețurile sau gazele. Și să nu mai menționăm faptul că restaurează echilibrul colonului și favorizează și vindecarea. O ceașcă de ceai zilnic va face minuni pentru corpul tău.

 

Suc de varză crudă.

 Sigur nu este o băutură foarte atrăgătoare dar este o sursă excelentă de vitamina C și de aminoacizi care sunt anti-inflamatorii. Un pahar din acest suc te va ajuta să previi ulcerul și problemele colonului.

 

Sucul de mere.

 Iată o modalitate extrem de eficientă dar și delicioasă de a te revitaliza. Este un suc bogat în antioxidanți și nutrienți care pot curăța ficatul și rinichii.

 

Apa cu lămâie.

 Este cea mai ușoară și mai abordabilă băutură detox. Lămâile pot să curețe circulația sanguină și pot neutraliza sistemul și dezintoxicarea corpului.

 

Sucul de Aloe Vera.

 Un suc pulpos și dulce care poate fi consumat mai greu la început, dar beneficiile sale merită. Un suc care va restaura echilibrul colonului tău, va încuraja vindecarea și va reduce inflamația.

 

Ceaiul cu ghimbir.

 La fel ca și cel cu mentă, este cel care calmează și care liniștește corpul și spiritul. Facilitează și detox-ul prin transpirație și calmează iritațiile stomacului. Seara te va ajuta să te liniștești și te va face mai sănătoasă.

 

Sucul de papaya.

 Este asemănător cu cel de ananas și facilitează digestia. Are și un aport de vitamine esențiale și alungă toxinele din corp.