Trucuri pentru a pregăti altfel punciul de Crăciun

 

10 trucuri pentru a pregăti altfel punciul de Crăciun

trucuri pentru a pregati altfel punciul de craciun

 Vrei să vii cu un nou suflu pentru punciul pe care le prepari de Crăciun? Iată mai multe idei și trucuri care te vor ajuta să îl prepari altfel.

 Poți înlocui în bolul cu punci gheața cu o imensă coroniță de gheață în care ai mai pus și frunze de mentă dar și merișoare întregi.

 Dacă vrei un adevărat decor de sărbătoare, poți decora paharele cu punci cu acadele în formă de bastonașe în alb și roșu. Sau mai poți căuta acadele de diferite culori care să se armonizeze cu nuanțele punciului tău.

 Paharele în care vrei să pui punci, le poți pune cu marginea în suc sau în apă sau chiar în punci, apoi în cristale de zahăr colorate. Vor arăta minunat.

 Punciul nu trebuie să fie degustat neapărat din pahare. Poți folosi cele mai frumoase sticluțe pe care să le decorezi cu o coroniță mai mică și cu un pai, bineînțeles.

 Încearcă să schimbi și culorile și să nu mai prezinți în pahare un punci clasic roșu. Cel albastru este cel mai potrivit. Folosește curacao și te vei putea delecta cu cel mai savuros punci albastru.

Dacă ai globuri de Crăciun, nu mai ai nevoie de pahare. Prezintă punciul în globulețe așezate pe vase umplute cu biluțe multicolore, cu orez de ce nu sau și cu mazăre, pentru ca invitații tăi să îți depună bolul cu punci fără probleme.

De un martini cu acadele de Crăciun ce zici? De ce nu, mai ales dacă îți vei decora paharul cu bucăți de acadele mărunțite.

 Bucățile de fructe sunt delicioase. Dar dacă vei mai pune în ele și cuișoare și mai bine. Vor avea un gust minunat. Punciul tău la fel.

 Uneori o simplă modificare, vine cu un look total diferit pentru punciul tău. Poți prepara de exemplu un punci cu merișoare cu care să îl decorezi. Un nou efect garantat.

 Puțină verdeață este cea care va veni cu o notă și mai festivă pentru punciul tău. Nu știi cum să procedezi? Alege o ramură de rozmarin care ne duc cu gândul puțin la bradul de Crăciun. Îți vei decora foarte ușor paharele.

 Nu uita de bol, care trebuie să fie cel mai frumos, festiv, elegant dar și cât mai generos. Privilegiază și un alcool de calitate, cele mai proaspete fructe, dar și un veritabil suc de fructe.