Reinventează ciocolata caldă

 

3 rețete pentru a reinventa ciocolata caldă

reinventeaza ciocolata calda

 Ciocolata caldă este un produs indispensabil pentru serile lungi și răcoroase de iarnă. Iată trei idei care te vor ajuta să schimbi puțin rețeta originală sau tradițională.

 Ciocolata caldă este cool, te încălzește, este reconfortantă și te ajută să tratezi mai multe probleme deodată- setea, dorința de dulce, dorința de a mânca cât mai multă ciocolată… pe scurt este extrem de benefică. Și chiar dacă în ultimul timp ai mai adăugat în ciocolata caldă marshmallows în variantă mini sau chiar scorțișoară, uneori monotonia tot se instalează.

 Iată în acest caz trei idei pentru a schimba puțin rețeta obișnuită și pentru a-ți dovedi că este extrem de ușor să savurezi o ceașcă plină de lucruri bune.

 

Ciocolata caldă cu unt de arahide.

 Untul de arahide face parte din alimentele care se potrivesc de minune cu ciocolata. O alianță care va calma toate dorințele de dulce fără să te dezamăgească în vreun fel. Pune deci în ceașca de ciocolată caldă puțin unt de arahide și puțin extras de vanilie. Să nu uităm nici de frișca care este un produs indispensabil pentru ciocolată caldă.

 

Ciocolata caldă cu s’mores.

 Cu siguranță că ai auzit până acum de aceste snacksuri americane foarte ușor de realizat mai ales în jurul unui foc de tabără povestind niște istorii cu fantome. Tehnologia modernă îți permite de acum înainte să le prepari și la tine acasă. Le poți prepara la microunde.

 Ai nevoie de niște biscuiți, de marshallows și de o tabletă de ciocolată. Trebuie să pui ciocolata, apoi marshmallows între doi biscuiți pe care să le pui apoi la microunde timp de câteva secunde. Ai o super gustare cât ai zice pește.

 Și pentru a reveni la ciocolata caldă, este posibil apoi să creezi un fel de băutură hibridă între o băutură caldă și s’mores. Trebuie să le pui la cuptor pentru ca să te bucuri de cele mai aurii marshmallows.

 

Ciocolata caldă cu votcă și cu lichior.

 O versiune mai mult pentru adulți. Pentru o băutură cu adevărat minunată, ai nevoie de puțin lichior în ciocolata caldă și o frișcă cu vodka.

 Cu aceste baze vei reuși să te bucuri de cele mai originale dar și de cele mai delicioase băuturi. Nu ai nevoie de multe lucruri- de frișcă, de lichior, de votcă, de vanilie, de scorțișoară, de marshmallows, de siropuri, de sosuri tip coulis de fructe…o mulțime de opțiuni pentru ca serile tale de iarnă să fie cele mai frumoase.