Idei de sucuri smoothie pentru iarnă

 

5 idei de sucuri smoothie pentru iarnă

idei de sucuri smoothie pentru iarna

 Nu, sucurile smoothie nu sunt rezervate doar căldurilor estivale. Trebuie să încerci să profiți cât mai mult și iarna de ele dar și beneficiile pe care le pot aduce fructele cu care se prepară.

 

Un suc smoothie antioxidant.

 Rodia este un fruct de sezon care are un atu în plus – este plină de antioxidanți. Pentru a profita deci de toate beneficiile sale, trebuie să o pui la onoare într-un suc smoothie delicios. Rețeta la care trebuie să apelezi: ai nevoie de rodie, de ceai verde care este și el un foarte bun antioxidant, dar și de puțină banană pentru consistență.

 

Un smoothie 100% vitamine.

 Pentru a lupta contra iernii și pentru a putea lupta contra efectelor neplăcute ale frigului, ai nevoie de un suc smoothie 100% vitamine care îți va întări sistemul imunitar. Trebuie deci să îți faci plinul de vitamine cu un singur pahar.

 Ai nevoie pentru a-l prepara de portocală, de kiwi, de puțin suc de lămâie, pentru vitamina c, de morcovi pentru vitamina A dar și de lapte de migdale, pentru a-ți face plinul de vitamine A, B și E.

 

Un smoothie rece care te face să îți fie cald.

 Chiar dacă temperaturile nu sunt foarte reci, dar nici prea calde ar trebui să încerci să te încălzești cu un suc smoothie cu fructe exotice sau chiar și cu ghimbir răzuit. Ai nevoie de ananas, de papaya, de ghimbir răzuit, de pătrunjel, care este plin de vitamine și de minerale.

 

Un suc smoothie hrănitor.

 Cine a zis că un suc smoothie trebuie să fie light și fără prea multe calorii? Un suc smoothie hrănitor te va asigura de faptul că nu îți va fi foame până la ora cinei fără să te simți balonată. Ai nevoie pentru acest suc de avocado, de banane, de lapte de castane, care este bogat în zahăr în mod natural și care se poate digera extrem de ușor.

 

Un suc smoothie pumpkin.

 Chiar dacă sărbătoarea Halloween a trecut nu trebuie să abandonezi dovleacul. Este încă de sezon și nu cere decât să fiee degustat într-un suc smoothie gurmand și dulce. Este și ideal pentru acest anotimp.

 Rețeta: ai nevoie de un piure de dovleac, de un iaurt, de vanilie, de o lingură de miere și de un strop de scorțișoară.